İyi günlerde kullanın, isabetli atışlar dilerim.
Yeni Tüfeğim FX T-12 Geldi.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
oooo hayırlı uğurlu olsun kardeşim benim mustafa beyle görüşmüştüm 2 tane kaldı demişti şimdi 1 tane elinde kaldı bu gidişle onuda ben alacağım gibi görünüyor hehe isabetli atışlar diliyorum kardeş güle güle kullan
-
iyi niyetlerini sunan herkeze çok teşekkür ederim. Böyle bir silah her hobi severe kısmet olur inşallah.
Mustafa Bey ve Yatagun ekibine tekrar teşekkür ederim. Sundukları profesyonel ilgi sayesinde gözüm arkada kalmıyor. emin ellerde olduğumu hissettiriyor ki bence bu en önemli noktaBurdan Teknosman ( Osman Abi me ) özel teşekkürlerimi göndermek istiyorum. Sağolsun bu gün yanına gittim tüfeğin gerekli parçalarını birleştirip atışa hazır hale getirmeme yardım etti. Tam cennetlik insan bu Osman Abi.
-
Gökalp ,Önemli Bir şey yapmadım ,Yeniden hayırlı uğurlu olsun,Sağlıkla,Kazasız , ve Zevkle kullanmanı dilerim..İsabetli atışlar dilerim..
-
Hayırlı olsun, güle güle arkadışım. Allah almak isteyenlerede nasip etsin.
-
Gökalp ,Önemli Bir şey yapmadım ,Yeniden hayırlı uğurlu olsun,Sağlıkla,Kazasız , ve Zevkle kullanmanı dilerim..İsabetli atışlar dilerim..
Öyle deme Osman Abi, tecrübesizlikten tek başıma yapamıyacağım her konuda yardımcı oldun ve hallettin. Benim için önemli şeyler bunlar
-
Gökalp;
Hayırlı olsun, iyi atışlar dilerim.
-
Gökalp;
Hayırlı olsun, iyi atışlar dilerim.
Çok sağolun daha iyisi sizlerin olsun
-
Tam cennetlik insan bu Osman Abi.
Hakikaten öyle. Bugün ben de yanına uğrayacaktım ama arabanın işi ancak bitti. -
Osman abi için
-
gökalp kardeş tüfeginiz hayırlı olsun kazasız isabetli atışlar temenni ederim sizde gönlünüzdekine kavuştunuz dilerim butun arkadaşlarda gönlundekilerine kavuşur tekrardan hayırlı osun
-
gökalp kardeş tüfeginiz hayırlı olsun kazasız isabetli atışlar temenni ederim sizde gönlünüzdekine kavuştunuz dilerim butun arkadaşlarda gönlundekilerine kavuşur tekrardan hayırlı osun
Ramazan Bey inşallah sizde Beklediğiniz M.Serdar imzalı pcp tez zamanda kavuşursunuz.
-
hayrını gör, iyi günlerde kullan, kazsız belasız.
-
Şems Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın
-
97k dan sonra tüy gibi gelmiştir tabi Nasıl kıydın insafsız...
-
hayırlı uğurlu olsun,iyi atışlar.
saygılar
-
97k dan sonra tüy gibi gelmiştir tabi Nasıl kıydın insafsız...
Gerçeten tüy gibi hafif geldi. Beni cezbeden tarafı da bu oldu .....
Yabancıya gitmedi 97 K arasıra aramıza görünecek -
hayırlı olsun abi darısı basımıza
bakalım benım ne zaman pcpem olacak -
abi hayırlı olsun güle güle kullan.
-
hayırlı olsun abi darısı basımıza
bakalım benım ne zaman pcpem olacakabi hayırlı olsun güle güle kullan.
hayırlı olsun ,iyi günlerde kullanın.
Teşekkür ederim arkadaşlar
-