madem bu işe girdim pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
t12 den vaz geçtim
FX GLADYÖTER GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar,dileyenin gönlünde dilediği tüfeği nasip etsin Rabbim ^^
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
t12 den vaz geçtim
Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar,dileyenin gönlünde dilediği tüfeği nasip etsin Rabbim ^^
hayırlı olsun kardeşim. patrıot gitti bende t12nin ucundan döndüm.benim için de bir şarjör sık. aha bu da isteyip te alamayan arkadaşlar için.hayatta hep 12 den vurman dileğiyle selamlar..
t12 den vaz geçtim
hadi bakalım ama bu işin sonu yok FX GLADYÖTER üde alda bakalım ondan sonra hangi silaha hevesleneceksin merak ediyorum....
bunu pompayla doldurmak biraz daha farklı. uyarmadınız deme sonra
hayırlı olsun
Bir tanede 10 litre Scuba aldı Kadir
Fakat Yaylı dünyası en önemli ferdini kaybetti
Kadir bu gidişin sonu yok anlaşılan,hayırlı olsun.
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Abi naptın sen yaaa Coştun.. Birazdan, "biri beni durdursun evi sattım miamiye gidiyorum" diye konu açmandan korkuyorum , Hayırlı uğurlu olsun..
son kararın mı? yarın revo aldım deme sonra
Yaw sana "hayırlı olsun" demekten mesaj sayım yüzü aştı :):)
Hayırlı ossunnnnnnnnnnnnn
Tayfun 2 tayfun ikiii cevap ver... dünyadan çok uzaklaştık göstergeler çalışmıyor.
vallahi dünden beri 2 tüfek arasında gidip geliyordum,madem scuba tüp şart almışken şöyle gerile gerlie atış yapayım dedim,
fx glad da son kararımı verdim
son kararım başka tüfek filan göstermeyin evden kovulacağım yakında
yaylı tüfek sahipleri arkadaşlarım kalbim sizinle
mustafa abi den scuba tüp ü de aldık,bir kaç ufak defek lazım onlarıda sıpariş geçerim
teşekkür ederim arkadaşlar ilginize,olmayan arkadaşlarımda dilediği tüfeği nasip ettin Rabbim
Tüfeğin gelene kadar günler geçmek bilmez şimdi. Uyku girmez adamın gözüne. Artık atış sınırların nereye varır bilemiyorum.. Güle kullanman dileklerimle Kadir abi.
Hayırlı olsun Kadir. Esas glad eline geçince biri seni durdursun Durdurabilirse tabi.
Abi naptın sen yaaa Coştun.. Birazdan, "biri beni durdursun evi sattım miamiye gidiyorum" diye konu açmandan korkuyorum , Hayırlı uğurlu olsun..
Çok güldüm valla, evi satıp miami değilde rusyaya gidersen orada av için kanas tüfekler serbest galiba geçen gün forumda dragunov resimlerinin linkinde görmüştüm adam domuz vurmuş kanas ile (asker değil sivil)
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun bu arada, bu ayda bayagı bir masraf etti Kadir bey teleskop falan,Allahtan Antalyada havalar iyi de dışardada yatsan bir sorun olmaz,aynı şeyleri ben alsam -30 derecede soğukta donarım birde kurtlar yer beni üstelik
At 44 ü ne yapcan abi sevabına bir fiyatla verde belki bizim gibi garibanlar faydalanır
Hangisine hayırlı olsun diyeceğime şaşırdım t12 gladiator.Gülegüle kullan.
Abi fx revolution hayırlı olsun allah olmayana da nasip etsin
hayırlı olsun
Tüfeğin gelene kadar günler geçmek bilmez şimdi. Uyku girmez adamın gözüne. Artık atış sınırların nereye varır bilemiyorum.. Güle kullanman dileklerimle Kadir abi.
Atışlarının sınırı olmaz muhtemelen,, 50 metre iğneye tek atış sınır ötesi çünkü Sen yaparsın sideprensi07
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim
dün biri bana 20 metre de tek teliği genişletmeye çalışırken deseydiki, sana glad alalım şu krizde kafa mı buluyon yoksa eğlecek adam mı arıyon derdim vallah
imkanım vardı olmuşken tam olsun dedim, t12 ye niyet kıldım gözüm glad da kaldı,onu almaz isem içimde bir dert olacaktı,rahatladım yaff
şuan için at44w10 umu satmayı düşünmüyorum arkadaşlar,yanında gelen diğer ürünleri satacağım, mod95 sas satıldı,
diana mod48 yakında satışa çıkacak, çok sevdiğim stoeger x20 den de ayrılma zamanı geldi artık