valla kadir abi yine hayırlı olsun diyorum başka birşey demiyorum
Biri beni durdursun yahu :) T12 den Vazgeçtim Gladiator geliyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar şu aralar şeytan fena dürtüyor hiç somayın valla bende arkadaş gibi T12 den döndüm Gladiator alacaktım mustafa abim peş fiyatına 24 edivermedi hayallerim suya düştü nerdeyse sipariş vermeye an kalmıştıki taksit olayı 12 den fazla olmuyomuş kaldı başka bahara güle güle kullan isabetli atışlar dostum her an bende alabilirim kafam çok fena bu aralar hehehee
-
Kadir Hayırlı olsun
darısı bizim başımıza hayırlı güzel atışlar diliyorum sana
-
İnsan bir T12'yi alırım, kullanırım sonra ikinci elde de belki bir alanı olur diye düşünmez mi? Çok ayıp.. =)
Hayırlı olsun...
-
kadir kardeşim şimdi dogru tercih oldu bence umarım kararın degişmez tüfegin hayırlı olsun şimdi artık güneyte tek atıcı olacaksın darısıda biz pcp si olmayan arkadaşların başına tekrardan hayırlı osun güle güle kullan
-
Kadir hala imzanı editlememişsin
-
İnsan bir T12'yi alırım, kullanırım sonra ikinci elde de belki bir alanı olur diye düşünmez mi? Çok ayıp.. =)
Hayırlı olsun...
1 yildir verdigim paranin haddi hesabi kaba taslak bu tüfekde dahil 5000 ytl.fazlasi var eksigi yok.bu ise son nokta koymanin zamani geldide gecti dostum
imzami eklerim dostum.heyacandan zamanmi kaldi
tesekkürler arkadaslar
-
yok abi oda senı kesmez sen en iyisi FX Revolution al
-
At 44 ü ne yapcan abi sevabına bir fiyatla verde belki bizim gibi garibanlar faydalanır
ıyı olur -
diana mod 48 i kaça satacan abi
-