Merhaba arkadaşlar bu gün yatagundan bir adet FX Karayılan pardon namı diğer Fx Gladiatör sipariş verdim büyük bir heyecanla kargonun gelmesini bekliyorum. inşallah yarın kargo Gaziantebe ulaşır yoksa pazartesiye kadar zaman nasıl geçer bilemiyorum.
Yeni Tüfeğim Karayılan
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun
-
inşallah istediğin gibi olur yarın eline geçerde hafta sonunu doya doya atış yaparsın.
-
Merhaba arkadaşlar bu gün yatagundan bir adet FX Karayılan pardon namı diğer Fx Gladiatör sipariş verdim büyük bir heyecanla kargonun gelmesini bekliyorum. inşallah yarın kargo Gaziantebe ulaşır yoksa pazartesiye kadar zaman nasıl geçer bilemiyorum.
Acele etmeyin hocam koca 15 tatil sizin nasılsa Hayırlı olsun -
hocam tüfeginiz hayırlı olsun harika bi seçim yapmışsınız inanın bende pcp almak istesem şu an sizin tercihinizden olan tufegi tercih ederdim gelecek gunlerdeki atışlarınızı bizlerle paylaşırsanız seviniriz hocam tekrardan güle güle kullanın
-
Hayırlı olsun.Bakalım sideprensi07 de fx gladlandı.Sende onun gibi 50 m iğne vurabilecekmisin Şaka bi yana kazasız atışlar
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kargoyu beklerken zamanın bir türlü geçmemesini iyi bilirim.
-
hayirli olsun usta,güle güle kullan
-
Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi temennilerinden dolayı . Bu arada Mustafa bey ve kadir beyede çok teşekkür ediyorum gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı.En kısa zamanda Karayılan (Fx Galadiatör) konusunda görüş ve izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım. Sabırsızlıkla Karayılanın (Fx Gladiatör) yuvasına gelmesini bekliyorum.
-
hayirli olsun usta,güle güle kullan
Bu arada sizede hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah hepimize.
-
hayırlı olsun, isabetli atışlar
-
Kara yılan ya garip dejavu93 arkadaşın mod 125 inin dipçiğine mum bastığımız zaman kara kalemle kara yılan yazıp kulağına üflemiştik.Demek başka kara yılanlarda varmış
saygılar. -
Sorun yaşamamanız dileği ile,hayırlı olsun.
-
- Resmi Gönderi
Sorun yaşamamanız dileği ile,hayırlı olsun.
Gladlarda sorunmu çıkıyormuş Kerem
-
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Bülent
-
Gladlarda sorunmu çıkıyormuş Kerem
Bak şimdi! Benim tanıdığım Mustafa abi o sözümden birinin kazara vurulmaması,tüfeğin başına çarpma,düşme,kırım v.s gibi hallerin gelmemesini temenni ettiğimi anlardı! ama çok çalıştığını bildiğim için, zannediyorum yorgunsun ve sözlerimi yanlış anladın. -
- Resmi Gönderi
Hayır Kerem yanlış anlama olasılıklarından dolayı sordum, senin kastını açman için
-
Hayırlı olsun karayılan gladınız ınanın önüne ay çekirdegi koysanız makına gibi isliyo.Allah kaza bela vermesin iyi gunlerde kullanmanız dılegiyle
-
Güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun. Kazasız isabetli atışlar dilerim...
-