istanbul team istiyoruuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Katkısı olan herkese allah razı olsun
bende istanbuldayım ama körfez çok da uzak ve bulunması zor değil.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
istanbul team istiyoruuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Katkısı olan herkese allah razı olsun
bende istanbuldayım ama körfez çok da uzak ve bulunması zor değil.
Körfez team beni de aranıza kabul edermisiniz
Kabul etmek ne demek kardeşim.Seviniriz. Herkes her buluşmamıza davetlidir. İstanbul Anadolu yakasında ve Sakarya civarında oturanlar rahat ulaşım sağlayabilirler. Buluşma yerimizin bir haritasını çıkarmaya çalışıyorum. Saygılar.
Sağol Hayri kardeşim allah razı olsun
Körfez team beni de aranıza kabul edermisiniz
ben direk sormadan girdim valla. gerçi bu aralar katılamam ama şu ara tatilden sonra yavaş yavaş buluşmalara katılmayı düşünüyorum kısmetse.
bulusmaları pazar gunu yaparsak dahada guzel olur kısmet artık
Doğru söylüyorsunuz. Pazar günü daha katılımlı olacaktır. Aturan4 de cumartesi çalışıyordu.
arazide görüşelim
Bir dahaki buluşmaya katılmayı bende çok isterim.Umarım tekrar organize edersiniz.
Kesinlikle haber veririm. Aslında yarın bir buluşma düşündüm ama şimdi baktım gökgürültülü sağnak yağışlı diyor. İnşallah haftaya kalabalık bir ekiple olur.
Selamlar ben Sakarya'dan Yiğit kardeşiniz. Yakın zamanda Sapanca Taraflarında veya bilebileceğim gibi yerlerde bir buluşma daha gerçekleştirmeyi düşünürseniz gelmeyi çok isterim... İlgilenen abilerim cvp yazarlarsa sevinirim...
Bu hafta Pamukova ya bağ evine gideceğim ama sanırım atış yapacak bir hava olmayacak. Ama yinede tüfeğimi götüreceğim. Cebini özelden mesaj atarsan hava şartlarına göre buluşabiliriz.
Abi ben konuyu takip etmemişim ya. Ama bundan sonra takip edeceğilm kusura bakma abi. Bana ne hususta olursa olsun özelden yazabilirsiniz abi. Hatta çok da memnun olurum...
bende geldim..
İzmit'li abiler; bahar ayları yavaş yavaş yaklaşıyor. Nisan-Mayıs aylarında Sapanca gölü kıyıları sakin ve güzel olur... Bir organizasyon düzenlerseniz süper olur vallahi... Sapanca'dan oldumu her zaman gelirim. Bence tüm site sakinleriyle bi organizasyon yapılmalı. Eh fazla uzatmaya gerek yok. Sizlere bırakıyorum...
>Kocaeli de bir buluşma gerçekleşecekse ilgilenen arkadaşlar bi haber versinler katılmak istiyoruz.
ozanozkan@msn.com