Hayırlı olsun
FX Gladiator üm geldi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ooo hayırlı olsun dostum isbetli atışlar dilerim ....
valla bu tüfeklere hayranım mustafa abiyle görüştüm banada ayarlamaya çalışacak bu silahtan inşallah olur bekliyoruz sabırs ızlıklan ....:) -
teşekkür ederim ustalar olmuyan kardesşlerimizede nasip olsun
havalar yağmurlu geçiyor arazi ıslak evde yatıyoruz -
Kadir Abi, 140 metreye sıkar glad.ile
-
Güle kullan kardeşim,hayallerin gerçek olması çok güzel.
-
TEkrar Hayırlı olsun allah kazasız belasız atışlar....""
-
Yeni silahın hayırlı olsun Kadir abi, isabetli atışlar
-
Kadir Abi, 140 metreye sıkar glad.ile
Hayırlı olsun Kadir bey, 140 m de bişey mi 200 m den bira şişesi vurmazsa ben bişey bilmiyorum
-
Kutunun üstündeki bantlar dıkkatimi cekti
Benim de adres ve tel numarası dikkatimi çekti , o taraflara yolumuz düşerse tatil falan için bir sürpriz yaparız.
-
Hayırlı olsun Kadir bey, 140 m de bişey mi 200 m den bira şişesi vurmazsa ben bişey bilmiyorum
-
sağ olun teşekkür ederim arkadaşlar 150 metreyi patriot ile haklemiştim gardaşlarım ondan ötesine bakacağız
-
hayırlı olsun abi.
-
kadir e hadi nerde görüntüler atışlar??
-
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Süper bir alet güle güle kullan. Raptorx abimizinkiyle daha önce atış yapma şansı bulmuştum. Çok stabil atışları var. T12 de zaten kız gibi. Allah kaza bela vermesin.
Darısı olmayanların başına diyelim.
-
sagol kardesim tesekkür ederim
serkan_esk
dostum daha atis bile yapmadim tüfegim ile 30mm bogaz capli ayak ve 2 kutu fx pellet siparisi gectim,1 kutu fx pellet mevcut,stokda degisik markalar adi altinda 20 kutu pellet var,onun icin 2 kutu gectim, scuba tüpü mustafa abi tedarik edecek,baglanti aparatini bir arkadas da varmis o gelecek,
en önemlisi simdi bana video kamera lazim,onu alacagim,tek basina video cekmek videonun boyutunu oldukca yükseltiyor,bunun icin oturdugum yerden net görüntü cekebilecek video kamera bakiyorum,en yakin zamanda alacagim,bu hafta biter bu is -
evet antalya bölgesinde 3 glad oldu,havalar kötü,uygun bir gün tayin edersek ortada yani manavgat da buluşalım s arazi müsait
Hemşerim hayırlı olsun Gladiator'ün, yaz başlamadan hayırlısıyla bir buluşma ayarlayalım artık.. ama arazi 150metreden aşağı olmasın -
sağol kardeşim,havalar güzel giderse arazi de ıslak kurur o zaman bir buluşma ayarlarız iyi olur vallah hep tek tabanca olmakdan sıkıldım arazide yahuu
-
sağ olun teşekkür ederim arkadaşlar 150 metreyi patriot ile haklemiştim gardaşlarım ondan ötesine bakacağız
Hayırlı olsun.Bununla 200-250m garanti Kadir vuramazsan sende problem vardır.
-
-
sağol arkadaşım teşekür ederim,milletin beklentisi çok yüksek olmadımı yahuu ilgi çekmek için 100 metreye topli iğne koyup atışmı yapsam yoksa normal şişe videolarına kimse bakmayacak 100 metre için,millet doymuş vallah
şuan tek eksiğim video kamera,alışamadım gitti teleskopun fotoğraf çekme aparatına,millet ay videosu çekiyor ben fotoğrafı zor çekiyorum -