HW toplu tabanca
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hava mermi kovanının içinde mi?
-
- Resmi Gönderi
Evet, bu silah sonradan yasaklandı, zaten böyle uçuk çalışmaları hep Weihrauch yapmıştır, eter li havalı tüfeğide bunlar yapmıştı ve sonradan oda yasaklandı.
-
Evet, bu silah sonradan yasaklandı, zaten böyle uçuk çalışmaları hep Weihrauch yapmıştır, eter li havalı tüfeğide bunlar yapmıştı ve sonradan oda yasaklandı.
keşke buraya geldikten sonra yasaklansaydı
ama suikast silahı gibi
geride iz bırakmaz ve uygun bir çekirdekle öldürücü olurbir de eterli havalı silah nasıl çalışıyordu?
bayıltıcı olarak mı kullanılıyordu?
-
- Resmi Gönderi
Eter değilde amonyaktı sanırım, yanılıyor olabilirim, piston geri geliyor, gövdenin altında bir minik kap ve içinde amonyak var, ve silindir içine minik bir fitil giriyor, tetiği ezdiğinde piston bu fitilden sıvıyı sıyırıyor ve disel patlama yaşanıyor, tabi sistem ve yay ciddi güçlü değilse sonuç tüfeğin parçalanmasıyla sonlanıyor, ama bu sistemin en güzel tarafı kesinlikle kurum vs... olmaması, dolayısıyla namlu tertemiz kalmaya devam ediyor.
-
Geçen madmaxle olan buluşmamızda bunu konuştuk. İçinde karbondioksit odacığı olan bir pellet olsa ve kendi özel silahıyla bunu delerek atış yapsak diyordum. Ben av tüfeğinde 12 gr tüpü delerek yaptığım atıştan sonra aklıma geldi. Sonuçmu ? Hala yaşıyorum yetmezmi Sakın denemeyin yinede
-
Eter değilde amonyaktı sanırım, yanılıyor olabilirim
Ben de eter biliyorum abi...
-
Bu silahtan olsa kesin alırdım. Hem toplu hem de gerçek gibi görünüyor.
İnternette az bir araştırma yapınca daha neleri neleri var da haberimiz yokmuş diyor insan. Bakın da görün. Silahın kendi sitesi.
http://www.topham.org.uk/brocock/brocockpistols.htmDışarıda yaşayan arkadaşlarla temasa geçmek lazım varsa bulabilirlerse getirsinler valla.
-
Her kovana tek tek elde pompa ile hava basacağınızı akıldan çıkartmayın.
-
neden yasaklanmış acaba bilen varmı ? Birde hız değerleri neymiş acaba bu aletin?
Murat abi kullanımı senin dediğin gibi zor olsa bile, bence envantere katılası bi silah
-
Kötü niyetle kullanılması nedeniyle, kovanlı sistemi sebebiyle ateşliye çevirilme durumları olmuş. Hız olarak çok yüksek değil. ayrıca çok da zahmetli.