projemde gorulduğu uzere raylı sıstem hareket edıp yaylar cıkısacak ve darbe emılecek
bu da sılah sıkılırken yayların gerılmesı
Boyle yapsak dampa ayak elde etmıs olurmuyuz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Boyle yapsak dampa ayak elde etmıs olurmuyuz
değerli kardeşim çizim için tesekkürler,
bu sistem olmaz niye olmaz,sen tetiğe bastığın an dürbün mercek camı titreşim yapar,bir an görüüntü puslu gibi oluverir tabbi bu arada pellet hedefe değdi değmedi tam net bir şekilde görmeni titreşim engeller,
imzandaki SMK ye düşünüyorsan dampa ya gerek yokki bu tüfek için
elinde tek parça ayak ve dürbün varmı
abi smk baya bı eskı dayım almıs onceden durbun kızagı yokkı
bılgın ıcın tesukkurler abı
bılgın ıcın tesukkurler abı
dürbünün varmi? varsa bir caresi var
dürbun sorun değil 20 tl lık durbun ıs gorur smkye
çare ne abi çatlatma beni
20 liralık dürbün 4x20 olacaktır ve hafifliğinden dolayı tepmeden etkilenmez bile. Ben mod 125 te çok kullandım bir kere sıfırladım mı hiçbirşey olmuyordu. locktite ihtiyacı dahi duymadım.
bu çok guzel haber abi demekkı mod 125 aldığımda bu 20 lıralık durbunu alırım ve para bırıktırınce dampa alıp tufegın yanında gelen durbunu takarım
abı sevıncten uctum ya cıddı soyluyorsun dımı 20 lıralık durbunlere bırsey olmuyo ayarı falan bozulmuyo
Ne ayarı bozulur ne de dürbünün kendi zarar görür..sen mod 125 alınca zaten hediye ediyorlar. kafana takma bunu elbet bir şekilde halledilir.Sen tüfek seç ama dikkatli seç. Senin yaşına uygun bir tüfek seç.
mod 125 yaşınıza pek uygun değil bence. Ama yine de siz bilirsiniz. Kurup denemeden almayın.
mod 125 i ilk aldığımda biraz soğutmuştu beni bu hobiden
ayakta nişan almak neredeyse imkansız. ayrıca ağır ve teptim mi iyi tutmazsanız tüfeği omzunu fena halde acıyor.
değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim;d;
mod 125 i ilk aldığımda biraz soğutmuştu beni bu hobiden
ayakta nişan almak neredeyse imkansız. ayrıca ağır ve teptim mi iyi tutmazsanız tüfeği omzunu fena halde acıyor.
Mahmut sen böyle deyince ben kendimi pek bir öküz hissediyorum. Silaha tam yaslamazsanız kendinize teper ama öle acıtma ne bileyim mg3 haricinde tepmesiyle acıtacak bir tüfek kullanmadım henüz. Arkadaşlar yalnız bırakmayın bu konuda harbiden kötü oluyorum.
xaupau sana dede yadigarı kırma tüfeğimi satayım o zaman, berett 107den bile daha çok teper kendisi...
AlıntıMahmut sen böyle deyince ben kendimi pek bir öküz hissediyorum. Silaha tam yaslamazsanız kendinize teper ama öle acıtma ne bileyim mg3 haricinde tepmesiyle acıtacak bir tüfek kullanmadım henüz. Arkadaşlar yalnız bırakmayın bu konuda harbiden kötü oluyorum.
merak etme abi ben varım yanında gerekisrse öküz olurus ya
büyük öküz birliği
mod 125 kullanın öküz olun
kimse üstüne alınmasın
tepme deyince aklıma geldi ya dün torunla atış yapıyodum 12-13 yaşlarında bi çocuk vardı yanımda dipçik uzun geldi galiba dipçiği omzuna dayamak yerine koltuk altına aldı ve kundağın üzerindeki metal yere (adını bilmiyorum ) gözünü iyice yaklaştırdı nişan alıyo bi çekti tetiği o metal yer çocuğun gözüne geldi göz kıpkırmızı aslında gülmemek lazım ama çocuk kırmızı gözle bana bakıyo ve ardından süper bi söz ''tepiyomuş bu''
tepme deyince aklıma geldi ya dün torunla atış yapıyodum 12-13 yaşlarında bi çocuk vardı yanımda dipçik uzun geldi galiba dipçiği omzuna dayamak yerine koltuk altına aldı ve kundağın üzerindeki metal yere (adını bilmiyorum ) gözünü iyice yaklaştırdı nişan alıyo bi çekti tetiği o metal yer çocuğun gözüne geldi göz kıpkırmızı aslında gülmemek lazım ama çocuk kırmızı gözle bana bakıyo ve ardından süper bi söz ''tepiyomuş bu''
hocam sizde okadar mülayim değil tabi tepecek diye espri patlatsaydınız
birşey söylemeye gerek yok adamın tipi kaymış bi durumdaydı bi göz açık bi göz hafif kapalı (bu göz aynı zamanda kırmızı ) bana bakıyo hahahaha