Abi dediğin vidayı tırsa tırsa söktüm. İçerde küçük bi parça var, ya yerinden çıkmış yada kırılmış. Hemen daha fazla kurcalamadan geri kapattım.
Yurt dışından getirmek için Hangi dürbünü önerirsiniz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi dediğin vidayı tırsa tırsa söktüm. İçerde küçük bi parça var, ya yerinden çıkmış yada kırılmış. Hemen daha fazla kurcalamadan geri kapattım.
o vidayı söküp zoom çemberini ileri doğru it resim çek derim,yapılacak birşey mutlaka vardır,tavsiye önerisi gelir -
AnkaraTeam'de halledebilecek birkaç kişi var.
-
AnkaraTeam'de halledebilecek birkaç kişi var.
Bugün buluşmada optik, mekanik uzmanı The Night Hawk Murat Abi dürbüne baktı, zoomu değiştiren halkanın vidası içinde kırılmış, keşke o kırık parçayı dün çıkarsaymışım. Murat abi epeyi uğraştı ama kırık parça sıkıştığı ve gerekli ekipman(ince uçlu matkap) olmadığı için çıkaramadı ama dürbünü hastaneye kaldırdı. Eminim çok iyi tedavi edecek. Murat Abi sen olmasaydın bizim halimiz ne olurdu , iyiki varsın... -
Üzülerek söylüyorum, hastayı kaybettik araya sıkışan parçayı bir türlü çıkartamadım. Bir hayli uğraştım ve dürbüne zarar geleceği kanaati oluştuğundan geri kapattım.
-
Neyse sağlık olsun Murat abi. Bütün yardımların için çok teşekkür ederim. Nasipte sabit zoomlu dürbün kullanmakta varmış. Yalnız hastayı kaybettik demişsin, kaybetmiş sayılmayız daha can çekişiyo. Gittiği yere kadar 16x le devam. Konuya dönersek Hala sabit zoom diyorum ve artık bende sabit zoomlu bi dürbün kullanıyorum.
-