sağolun arkadaşlar teşekkür ederim,ben bu gruba deyil dünkü 8 de 8 atış yaptığım zamanı video ya çekmediğime yanarım daha sonrasında denemelerim oldu ama aynı başarı oranını yakalıyamadım,mesafe 100 metre git kırdığım şişeleri topla çöpe at yenisini bul,bayağı efor saftettim,
2 video var yolda geliyor 100 metre
FX Gladiator 100 m gurupman
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi body'den şimdi geldim..Videoyu hazırlayabildin mi?Takıldığın yerler varsa msndeyim yardım edeyim..
-
kadir abi vallaha ne yaylı nede pcp elinden kurtulmuyo abi süper vallaha
-
Harika atışlar Kadir Bey.Ne diyeyim 100 metre mesafede forumda böyle gurupman yok herhalde.Ambrosia gibi benim de resmen alt dudağım düştü
-
100 metre de 5 pellet i 50 kurus un icine topluyamazsan rakibim cok demektir buralari sicak t12 baske ellerde üsümesin gönlüm razi olmaz
tesekkür ederim arkadasim -
100 metre de 5 pellet i 50 kurus un icine topluyamazsan rakibim cok demektir buralari sicak t12 baske ellerde üsümesin gönlüm razi olmaz
tesekkür ederim arkadasim -
Süper atışlar, hiç rüzgar yokmuydu?
-
Abi Fx seni reklam videolarında oynatmalı bence. Sırf seni izlemek için yarışmaya gelmeye karar verdim. Hayretler içerisindeyim valla.
Ben de bu grubu gördükten sonra 100 metre müsabakasına izleyici olarak katılmaya karar verdim
The Shooter filmindeki Bob Swagger mısın nesin abi?
Selamlar. -
Abi Fx seni reklam videolarında oynatmalı bence. Sırf seni izlemek için yarışmaya gelmeye karar verdim. Hayretler içerisindeyim valla.
Çok güzel gurup ama fx revo ' nun klibindeki ninemide yabana atmayın
Bakalım bu gurupdan sonra neler neler gelicek
-
Aslında inanılmayacak birley yok. Bende 91 metrede diana 460 ile promagnum gibi bir mermi ile 3,5 cm grup yaptığımda şok olmuştum.
-