yarışmanın acıklandığını günden itibaren birbir peşine mis gibi gruplar çıkıyor!! daha birini hazmedemezken iki, üç...bune yaaw
eline sağlık Serdar süper grupman olmuş !!
buluthan ben tüfek getirmeyi düşünmüyorum ağırlık yapar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
yarışmanın acıklandığını günden itibaren birbir peşine mis gibi gruplar çıkıyor!! daha birini hazmedemezken iki, üç...bune yaaw
eline sağlık Serdar süper grupman olmuş !!
buluthan ben tüfek getirmeyi düşünmüyorum ağırlık yapar
Serdar çok güzel. Bir haftasonu işim vardı neler olmuş yahu. Süper...
Serder tebrik ederim.
Bu grupman olayının tiyolarını bana da anlatsana....
Yuh be serdar ne deyim sana Grup çalışmalarındaki başarının devamını dilerim.
Özgür,Bu resim sana bir çağrışım yaptımı?
[Resim Engellendi: http://img19.imageshack.us/img19/8474/n1514403867173131363.th.jpg]
Yaptı abi yaptı
Buldum Pamela Anderson
(10 yıl önceki haliyle...)
Serder tebrik ederim.
Bu grupman olayının tiyolarını bana da anlatsana....
abi asker adamada ne anlatayım ben , sen hafta sonu t12 nle gelde biz senden bişeyler kapalım
Serdar ellerine sağlık
bunları gittikçe daha da küçülteceğiz hep beraber
Artık hafta sonları 100 m atışlarına mı başlasak ne? Burnumda tüter oldu
100 metre için gerçekten çok başarılı. Tebrikler..
bende vaz geçdim iddalarımdan bende paşa paşa mangalın yanına giderim. bu ne abi ya bu grupmanların yanında ben hiç bişeyim ben yapamam böyle grup felan anında kayıp ederim hehehe
saygıdeğer ankara team üyeleri arkadaşlar allah grupmanınızı arttırsın denmez daha herhalde ulan bir iki tane bile meydan okuma yok mu hemen bu psikolojik savaşı kaybedecek değiliz dimi hadi ya arkadaşlar
Ankara Teami gerçekten tebrik ediyorum ve kıskanıyorum. Her zaman güzel buluşmaların altına imzalarını atıyorlar. Çalışıyorlar ve hakettiklerini alacak gibiler. Herkese bu konuda örnek oldukları için bile Fxi hakediyorlar bence.
arkadaşlar bu grupman işi saniyeden saniyeye değişiyor, o anki psikolojik durumunuz fiziksel durumunuz ve atış yaptığınız mekan çok önemli. Biz şuanda 100 m grularını hep aynı mekanda aynı hedefe yapıyoruz. birazda alışkanlık oldu ama mekan değişince durum ne olur bilinmez. o yüzden bence hemen vazgeçmeyin kendi şahsıma ben bu konuda iddalı değilim özellikle İstanbul ekibinde bizden çok daha önceleri bu mesafeleri çalışan arkadaşlarımızi, abilerimiz var.