evet biraz önce Ed aradı ve haftaya cumartesi silüet yarışması yapalımmı diye sordu.
dedim "biz her zaman hazırız"
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
evet biraz önce Ed aradı ve haftaya cumartesi silüet yarışması yapalımmı diye sordu.
dedim "biz her zaman hazırız"
Tarihe dikkat yengelerden izin alamayanlar olabilir Sözüm mecliste içeri
iyi olur,ben varım..
Bende gelecek gibiyim.
Sevgililer gününde silüet müsabakası mı olur yaww??? Gelemeyelim diye mi yapıyonuz.
Sevgililer gününde silüet müsabakası mı olur yaww??? Gelemeyelim diye mi yapıyonuz.
+1
yahu arkadaşlar (kılıbıklar ) öğleden sonrayı hanımlara ayırırsınız olur biter.
Evet yaa maalesef günü çok ters sevgililer gününde atalarımızın meşhur üçlemesi olan At Avrat Silah 'ın, Avrat kısmına tabi olup, silah kısmını başka güne ertelemek gerekecek
Katılamayalım diye Ed tarafından özellikle yapılmış bu hehe şaka yapıyorum tabiki kimse alınmasın, sanırım ben gelemem.
Evet yaa maalesef günü çok ters sevgililer gününde atalarımızın meşhur üçlemesi olan At Avrat Silah 'ın, Avrat kısmına tabi olup, silah kısmını başka güne ertelemek gerekecek
Katılamayalım diye Ed tarafından özellikle yapılmış bu hehe şaka yapıyorum tabiki kimse alınmasın, sanırım ben gelemem.
+1500
isabetli atıcılar gelmeyecek olursa sıralama değişir
Göktuğ ve Emre nin olmadığı bir yarışmadaki birincilik . 2. lig şampiyonluğuna benzer ve her zaman aklımızda "olsalardı kaç puan alırlardı acaba " sorusu insanı deli edebilir
Bakacağız,günü gelince belli olur ,hangisi baskın cıkacak,Silahmı,Sevgilimi....umarım ikisini bir güne sığdırırlarda sorun kalmaz...
İtiraz ediyorum. Yarışma bir sonraki hafta olsun yoksa gene katılamayacağım
Aslında tek sevgilimizin silahlar olduğunu söylemek istiyorum ancak birileri susturuyor gibi
14 şubat günü katılıp katılmamam konusunda yorum da yapamıyorum
boşuna bekarlık sultanlıktır dememişler
boşuna bekarlık sultanlıktır dememişler
Alınmassan eğer birşey diyeceğim. Daha yaşın küçük 3-5 sene sonra görürüm ben seni.
herkes öyle diyo ama ben pek sanmıyorum
İtiraf ediyorum Ankara Teamın en kılıbık atıcısı olarak benim katılma ihtimalin %1
Bende itiraz ediyorum..