Ben bu kez kaçırmamalıyım. Ama emanet bir pcp isterim. Yenilelim ama ezilmeyelim. =)
21 Şubat 2009 2. Geleneksel Silüet Target Müsabakası
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben bu kez kaçırmamalıyım. Ama emanet bir pcp isterim. Yenilelim ama ezilmeyelim. =)
benim silahla atarız istersen.
-
"İstersem" mi? Güldürme beni abi gece gece..
-
bir aksilik çıkmazsa bende gelirim
-
Ed bekar mı? nerden çıkar böyle saçma sapan günler anlamam yaa
-
ben Geliyorum
-
Vallahi benim durumu ankara teamde bilen 1-2 kişi var. malum yeni tanıştık giriş bölümü bitti gelişme bölümündeyiz şu anda. sonuç bölümünü ve işin resmi adını 14 şubattan sonra koyarsak gelirim. ancak sevgililer gününden önce adını koyarsak bu işin geçmiş olsun o gün gelemem.
-
Ben gelirim
-
-
Ed bekar mı? nerden çıkar böyle saçma sapan günler anlamam yaa
Ed için sevgililer gününün önemi yok adam ununu elemiş eleğini asmış belkide katılım az olacağını tahmin ederek yapmıştır oda kim bilir..(Taktik yani.. ) İnşallah Sel götürür Ankara'yı da yapamazsınız.
-
Ed kim oluyor bu arada?
-
Ankara Team Uluslararası oldu. Ed'de bizim CIA bağlantımız
-
umumi talep üzerine Silüet yarışması 21 Şubat 2009 tarihine alınmıştır.
-
ya ya ya şa şa şa Raptorx çok yaşa Vallahi aklım kalacaktı sürekli şu soruyla karşılaşacaktım "ne oldu ne düşünüyorsun ? ne oldu ne düşünüyorsun..."
-
ya ya ya şa şa şa Raptorx çok yaşa Vallahi aklım kalacaktı sürekli şu soruyla karşılaşacaktım "ne oldu ne düşünüyorsun ? ne oldu ne düşünüyorsun..."
daha önce yazdığım gibi, siz bu yarışmada olmasaydınız, bende sürekli "olsalar kaç puan alacaklardı? kaç puan alacaklardı?" diye düşünecektim.
artık herkezin kafası rahat olacak
-
Hatsan la yarışmayın da bari "humiliation" yaşamayalım. (niye böyle yazdım quake oynayanlar anlatsın)
-
valla benimde aklım orda kalıcaktı günümü kendi kendime zehir edecektim böylesi çok daha iyi oldu, işinn sakat tarafı eşimle 14 şubatta tanışmıştık , yani kesin gelemezdim.
-
Hatsan la yarışmayın da bari "humiliation" yaşamayalım. (niye böyle yazdım quake oynayanlar anlatsın)
anlaşılmıştır.
quake de ne oyundur be Murat hocam üfff. rocket jump--you are tied for the lead-
Ben=Revolution la girecem Emporto=Hatsan la girecek.
-
*monster kill * sözünü duymayalı uzun zaman oldu gece eve gidince unreal tournament kurayım özledim quake'i UT yi...
-
Aksilik olmazsa ben de gelirim. Yalnız bu defa iddialıyım ona göre Gördüğüm silüeti indiririm.
-