Ben P.tesi gündüz vardiyasına döneceğim. Ama yarışmaya gelebilmek için işimden istifa ederek bırakabilirim :))))))))))))))
21 Şubat 2009 2. Geleneksel Silüet Target Müsabakası
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Aksilik olmazsa ben de gelirim. Yalnız bu defa iddialıyım ona göre Gördüğüm silüeti indiririm.
Kamuran abi tüm siletleri indirdiğinde bağırırız "Godlike!" diye.. =)
-
O kadar da iddialı değilim canım.
-
http://www.oyaksgs.com.tr/pages/read/p/122/IF/Atis-Poligonu/
Burayı bilen varmı.. Ankara team olarak eğer havali silahlara izin verirlerse hemen gidelim.
-
bu sefer iddialıyım haberiniz olsun
-
evet haftaya hava güzel olursa saat 9.30 gibi Silüet yarışmamız yapılacak
-
Baya çekişmeli olacak harika.İnşallah hava müsade eder.
-
Bugün bütün gün HW100e 100.000 bakımı yapmaya uğraştım. Cillop oldu yarışmaya hazır hehe
-
Bir kaç tane sorum olacak
-Cumartesi günü yine paintsign otoparkın orada mı yarışma yapılacak?
-Tüfek omuzlandıktan sonra kaç sn zamanımız var?
-Anladığım kadarıyla toplam 10 adet silüet hedefimiz var farklı mesafelerde. İşin tekniği açısından, nişangah ayarı her hedef için değiştirilir mi? yoksa nişan noktası mı değiştirilir?
-Hatsan la katılmayı düşünüyorum. Çok rezil olur muyum? Yeni tanıştığım kız arkadaşımı da davet ettim. Kızcağız kabul etti ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
ayrıca yarışmaya elim boş gelmek de istemiyorum. Yardımcı olabileceğim herhangi bir konu varsa, paylaşırsanız sevinirim.
-
Sorularının bir çoğunun yanıtını aşağıdaki konuda bulabilirsin.
https://www.airgunturk.com/m-sabakalar-bu…mas/index2.html
Bu arada bu haftasonu kronoya ihtiyacım var.
-
Neyi modladın kamuran, ben de hw100 e ayar çekicem. Dün yine mesai yaptım dürbünümü ayarladım. Hafta sonuna kadar da halter çalışıp kolları güçlendirdik mi tamamdır
-
noluyor yaw
-
- Resmi Gönderi
Sizene yahu neyi modlamışsa modlamış, adam krono istiyor yardımcı oluverin
-
Merhaba arkadaşlar ankara buluşması 21 şubatta nerde olcak tarif edebilirmisiniz? başınızı şişirmeye gelcem de
-
Elimle ne kadar hızlı pellet atabiliyorum acaba
-
Merhaba arkadaşlar ankara buluşması 21 şubatta nerde olcak tarif edebilirmisiniz? başınızı şişirmeye gelcem de
Aşıdaki harita ve krokiye bakın
-
Eyvallah teşekkür ettim cumatesi sabah orda olmaya çalışıcam
-
arkadaşlar cumartesi kar yağışı görünüyor
-
Sorularının bir çoğunun yanıtını aşağıdaki konuda bulabilirsin.
AnkaraTeam 10 Ocak 2008 Buluşması
FT kuralları diye aratmıştım. Eski buluşmalara bakmak aklıma gelmemişti (ya da aramaya inanmak). Teşekkür ederim. Kar yağışına denk gelmediğimiz sürece her türlü atış yapılabilir diye düşünüyorum.
-
Şu anda bir telefon aldım. Bir iş görüşmesi olacağından Cumartesi günü aranızda olamayacağım. Halbuki herşeyi ayarlamıştım ama Allah'ın günü torbaya girmiş gibi hafta sonuna ayarlamışlar
-