Hasret bitti ve sonunda tanıştık efsane silahla gerçekten resimlerden çok çok daha iyiymiş süper kalite ve muhteşem bir işçilik var silahta scuba tüpü dolum yeri bulamadığımdan pompa almaya karar verdim başlangıçta kararsızdım ama kullandıkça ne kadar kolay olduğunu öğrendim hiç bir zor yanı yokmuş pompadanda çok memnunum.
İlk boş atışı tam güçte evde yapıyım dedim ve yerimden zıpladım odada çok fena patladı arazide okadarda belli etmiyo hoşuma bile gitti aslında,ama bi susturucu almak lazım nereden temin edebilirim bilmiyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.arazide 100 metrede atışlar yaptım soda ve bira şişeleri çok fena patlıyo tepmesiz olması ayrı bi zevk vuruş anını görmek herşeye değer doğrusu.Odada karşı yatak boş onuda oraya yatırdım birbirimizi seyrederek uyuyoruz.Bizlere bu silahı alma imkanı veren katresu ya teşekkürler..
Birde sormak istediğim bi konu var kullanma kılavuzunda max.200 bar yazarken silahın üstünde 220 bar yazıyor,220 bara kadar doldurmakta bi sakınca varmıdır? kullanan üstatların daha başka tavsiyeleride varsa ve yazarlarsa sevinirim herkese saygılar isabetli atışlar..