illaki hw97 olacak 5.5 mm olarak güçlü diyorsan bende şunu açıkca ve net söylerim diana mod 460 magnum.güç+isabet. ama hw97 deki işçiliiği malzeme kalitesi dersen o kadar değil. attını indirsin dedinmi kral bu sınıfta diana 460 magnum.
HW 97 K hakkında bilgiler görüşler tavsiyeler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
illaki hw97 olacak 5.5 mm olarak güçlü diyorsan bende şunu açıkca ve net söylerim diana mod 460 magnum.güç+isabet. ama hw97 deki işçiliiği malzeme kalitesi dersen o kadar değil. attını indirsin dedinmi kral bu sınıfta diana 460 magnum.
+1
-
ben mod54 derim
-
Hepsi güzelde....
mod 54 klasik (modası geçmiyor)....
-
Mod54 bu işin kralı
heryerde bu böylebende kullanıyorum ve gerçekten PCP tadında, süper güçlü ve isabetli bir tüfek
Adı üstünde AirKING -
Mod54 bu işin kralı
heryerde bu böylebende kullanıyorum ve gerçekten PCP tadında, süper güçlü ve isabetli bir tüfek
Adı üstünde AirKINGMod 54 haikaten çok güzel tüfek. HW97 nin ise tip olarak üstüne yok bence. Biri yazmıştı forumun bir yerinde; " HW97 havalıların Brad Pit'i " diye. Aynen katılıyorum
-
yaw termopol abim , bu kadar silahı ne yapcan yaw? diana 460 alsaydın bu kadar bu kadar hurdaya gerek kalmazdı ? ama bu kadar silah yatak odasında dersen o zaman 460 dan uzak dur derim .
(termopol beyin silahları , henüz envantere kayıt edilmeyenler hariç tir)
FX Revolution Semi Automatic .22
FX T12 .22
HW100T 5,5 BUSHNELL 6-18X50
Airarms S410 xtra BUSHNELL 6-24x40
HW 97K 4.5 BUSHNELL 4-12X40
GAMO CFX 5,5
UMAREX CP SPORT Co2 4.5
SMITH & WESSON Cr. Co2 6" .25 -
Allah daha fazla versin Hakikaten geniş bir envanter. Benim merak ettiğim bu kadar PCP ye nasıl hava yetişir
-
- Resmi Gönderi
Allah daha fazla versin Hakikaten geniş bir envanter. Benim merak ettiğim bu kadar PCP ye nasıl hava yetişir
50 litrelik 220 bar Azot tüpü var,3 litrelik 300 barlık scuba tüpü var ve tüm silahları da iş yerin de ,hanımının haberi yok.
-