İNternette gördüm fiyatı 100-200 ytl civarında 9 mm ile 6mm versiyonları var Bu tüfekle ne avlanılır neler yapılır menzili nedir ?
havalı tüfeğin yanına iyi bir alternatif olabilir bence.Fişeklerinin 50 tanesi 10 lira.
Pipet tüfek
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
-
Forumda 2 defa bahsi geçti. Bende de bir tane var. Tetik parmağına ve kabzeyi tutan bileği barutla yakmaya çalışıyor. Kenarda duruyor bendeki bir ton fişekle beraber.
-
Bu tüfek ruhsata tabimidir ?
-
Barutlu silahların tamamı her ne olursa olsun ruhsata tabidir.Ateşli silah sınıfına girer.
-
- Resmi Gönderi
Barutlu silahların tamamı her ne olursa olsun ruhsata tabidir.Ateşli silah sınıfına girer.
Yasa böyle söylüyor ama adamlar bu silahları ruhsatsız vs... satmaya devam ediyorlar ve ne denetleyen var nede engeleyen.
-
Forumda 2 defa bahsi geçti. Bende de bir tane var. Tetik parmağına ve kabzeyi tutan bileği barutla yakmaya çalışıyor. Kenarda duruyor bendeki bir ton fişekle beraber.
Tüfek ile ilgili bilgilerinizi biizmle paylaşabilrimisinzi?
max menzil? 6mm fişek ile kullandınızmı?
isabetlilik nedir?
paylaşmak istediğiniz aklımıza gelmeyen tüm detaylar??
-
onun yerine bir havalı alın daha rahat edersiniz
-
Link bu şekilde çalışırmı bilmiyorum. ateşli silahlar bölümüne bakın.
-
Aslında normal av tüfeği alsak daha iyi olurda ben daha az hasar veren silahların yanındayım
Mesela av yaparken 5-10 kuş vuracağımıza bir kuş vururuz onuda hakkıyla vururuz.MAksat doğaya daha az zarar vermek. -
smk havalı tüfek bile bundan fazla etkili,sakın almayın hiç tavsiye etmem, fişek kapsülleri çok dandik,son mazim havaya bir atış yaptım yüzüme gözüme barut sıçradı, 10 metrede soda şişesini kıramadı normal saçmaları ile,tek kurşun ile kırar ama kaç metreye kadar,sapan alın daha iyi atışlar yaparsınız arkada depoda yatıyor,satılığa çıkaramam birisinin gözünü kör felan eder amanın
hiç bulaşmayın tek kırma alın daha iyi aynı fiyata -
Yorumlar için teşekkürler hem tehlikeli hemde kötü bir tüfekmiş