evvelki gün geceye kadar mustafa serdar abimizin başını ağrııttım webley patriottan son sn de geri döndüm.oda ayrı bir muhabbet. iyiki almamışım basit bir bahanesi de oldu ..webley muhabbetide son konudan dolayı kafamda bitti.
güçlü olan silahlar aşağı yukarı belli .ama birde bunun taşıması kurarken ve atarkenki zevki, ve hedefin imhası ,en önemlisi uzun süre performansından bir şey kaybetmemesi,mekanizmanın değişik olması vs. unsurlar gözönüne alındığında hangisi ön plana çıkıyor?
diana 350 magnum çok kaba benim gördüğüm. gamo hunter 1250 gereğinden pahalı gibi.
benim aklıma takılan hw90 oldu.yay olmaması muhabbeti ve yıpranmama durumu gibi. yaylıdan daha kötü keşke yaylı olsaydı diyen varmı? birde alttan kurma modeli ayrı bir ağırlık söz konusu olmuyormu? herkes genelde hw 97 diyor. hw 90 ,hw77,hw97 5.5 mm de karşılaştırılsa hangisi daha pratik ve güçlü? fiyatları aynı. mustafa abi özellikle hw 90 nın hw 97 den lerden 5.5 mm olarak üstünlükleri varsa anlatırmısınız kısaca.hw 90 içindeki gas pistonu yaydan daha mı iyi? ömrü vs..
uzun süre kullanan arkadaşlar olarak yoksa bırak bunları pcp mi al diyeceksiniz?