Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Onlar 2 çeker Deniz. Olunca 4 çeker lazım.

Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22

A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

• Bir adet pedallı, bir adet elektrikli go kart yaptık. benzinli çok istedim ama benzinli motordan anlamadığım için, tamirciler dükkanına bile sokmadıkları için, diferansiyel, geri vites konuları sıkıntı olduğu için henüz bulaşmadım. motordan anlıyorsanız yapabilirsiniz zor değil . en kolay atvden çıkma ileri geri vitesli bir motorla yaparsınız. atölye lazım. ben kimi zaman tarlalarda, kimi zaman ormanda çoğu zaman apartmanın yangın merdiveninde çalıştım, çok afedersiniz ebem sitildi.

yapacaksanız aliminyum profil kullanın demir çok ağır oluyor. demirden yaptığım pedallı go kartımı tarttık 38 kg geldi. aliminyumdan yapsam 15 kiloyu geçmezdi. [Resim Engellendi: https://imgyukle.com/i/C1FexR]

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen savaskarauz (14 Şubat 2025 15:46).