herkese merhaba .Bende bır FX almayı dusunuyorum ama Gladiator mu yoksa revolution mu karar veremedım ıkısınıde kullanan arkadas varsa bıraz tavsıye ıstıyorum.Ben glad. dusunuyorum hem bıraz daha guclu hemde hava kapasıtesı fazla.Sımdıden tesekkurler herkese
Gladiator&Revolution
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Revolution pcp silahta en ileri teknoloji.
Selamlar
Bülent
-
sorunuz biraz sizin imkanlarınızla ilgili.tüp doldurma imkanınız kısıtlıyla gladiator,tüp doldurma ve pellet darlığına düşme gibi sorunlarınız yoksa revo alınız.
-
termopl ilker abini sılahını kaçırma ozaman
-
değerli üstadım beniim şahsi kanaatimrevolutiondan yana olur. Çünkü revo :950 f/s glad : 980 f/s bu ikisinden hangisini seçeerim desem aşırı güçlü olanı değil daha dengeli olanını seçerim forumda okuduğum kadarıyla revolution daha dengeli
ülkü abinin bir sözü var aşırı güçe takılmayın der bu silahlarda ve ikincisi yarı otomatik olması da cabası
-
Revolution makanizma hareketinden dolayı sarsıntı oluyormu ?
-
- Resmi Gönderi
Ateşli silahlardahi gibi ağır bir mekanizma olmadığı için sarsıntı neredeyse hissedilmiyor,
-
Tüp hacmi ve ayarlanabilir güç sayesinde dolu tüple çok fazla atış yapma imkanından dolayı Gladiator derim.
Revolutionun yarıotomatik olması çok güzel ama fiyat farkıda bir o kadar fazla. Revolution çok pahalı biri silah. -
İkinci el ilanlarında termpol ilker amcanın silahı var 2200 liraya veriyor ve garantisi devam eden bir silah fiyat dezavantajı ortadan kalkmış durumda bilginize..
yaza kadar satılmazsa ben alırım -
Yaza kadar kalmaz o. Kalırsa talibi çok olur ben dahil