siteden tuka ustadımızdan aldığım diana 460 bugün elime ulaştı ve hemen atış denemelerine koyuldum.gerçekten çok güçlü bir silahmış.cfx ten sonra anlıyorumki diana bi başka....
diana 460 bugün kavuştum ...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
güle ğüle kulanın isabetli atışlar dilerim
-
tşkrler..
-
hayirli olsun güle güle kulanin
-
hayırlı olsun, keyifi atışlar.
-
Hayırlı ve uğurlu olsun.Güle güle kullan.
-
mehmet kardeşimize hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız isabetli hatta içi sıvı dolu şişelerde özellikle isabet dilerim
-
herkese çok tşkrler...mustafa abi içi sıvı dolu şişelerle bir an önce buluşmam lazım
-
mehmet kardeşimize hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız isabetli hatta içi sıvı dolu şişelerde özellikle isabet dilerim
mustafa abi senle ikimiz tüfeksiz kaldık ne edecez şimdi. -
mustafa abi senle ikimiz tüfeksiz kaldık ne edecez şimdi.hayatta bazen değişiklik gerekir. bazı insanlar ise tersine mevcudu muhafaza ederler.şayet bu iş hobi işi ise satarken zararı,alırkende zararı düşünmücen:)
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Hayırlı Olsun, İçi sıvı dolu şişelerde başarılar dilerim.
-
herkese tşkr ediyorum...
-
Kazasız belasız güle güle kullan kardeşim,atışa gidersek bize de kullandırırsın artık,napalım benim hiç Dianam olmadı abi
-
ayıp ettin kardeşim.bende patriotu çok merak ediyorum zaten.sen 460 la atış yaparsın bende patriotla
-
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanmanızı diliyorum.
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel tüfek güle güle kullanın isabetli atışlar
-
güle güle kullan.
-
Hayırlı olsun ,Güle güle kullanın.isabetli bir karar...atışlarınızda isabetli olacaktır mutlaka
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah.
-