gerçekten silahlar harika görünüyor, aslında üreticilere kızmıyoda değilim insanı yoldan çıkarıyorlar
Yeni Dianalar Mod56 Target Hunter ve 470Magnum Target Hunter
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Japonya'da metal atan her türlü silah, ayrıca kılıç vs yasak. O yüzden boncukla uğraşıyorlar. Daha önce bahsi geçmişti [/quote]
bildiğim kadarıyla 2. Dünya Savaşı sonrası yapılan anlaşmalarda Japonya'nın silah üretimi yasaklanmıştı.[/quote]
Cevap için teşekkürler.
Ancak Almanya'da savaşı kaybetmiş ve hatta halen ordusu bulunmayan
bir üke olmasına rağmen her türlü silahın neredeyse en kalitelisini üretiyor.
Fark ne acaba?*
-
Japonya'da metal atan her türlü silah, ayrıca kılıç vs yasak. O yüzden boncukla uğraşıyorlar. Daha önce bahsi geçmişti
bildiğim kadarıyla 2. Dünya Savaşı sonrası yapılan anlaşmalarda Japonya'nın silah üretimi yasaklanmıştı.
Cevap için teşekkürler.
Ancak Almanya'da savaşı kaybetmiş ve hatta halen ordusu bulunmayan
bir üke olmasına rağmen her türlü silahın neredeyse en kalitelisini üretiyor.
Fark ne acaba?*
atom bombasının kayıtsız şartsız teslime neden olması olabilir?
-
Mantıklı
-
Harika gözüküyorlar..
Acaba Türkiyeye ne zaman gelir.. bide fiyat ne olur ? -
Harika gözüküyorlar..
Acaba Türkiyeye ne zaman gelir.. bide fiyat ne olur ?AlıntıSayin Mustafa Bey,
Sordugunuz Diana 470 model yeni bir urun olup
henuz Almanya da dahi satisa sunulmadi.13 Mart da Almanya da fuar var, sanirim orada tanitimi
yapilacak. Fiati da degisik kundaginden dolayi sanirim 550-600 Euro
civarinda olabilir.
Turkiye de satisi en erken Eylul-Ekim 2009 olur.Keyifli atislar diler
saygilar sunariz.Av Doğa
-
Galiba ben klasik kundaklardan hoşlanıyorum, bu yeni kundaklarıda sevmedim T kundaklarıda hiç sevmem.
-
gerçekten silahlar harika görünüyor, aslında üreticilere kızmıyoda değilim insanı yoldan çıkarıyorlar
+on yüz milyon vallaha -
fiyatı ne acaba bunların? t12 parası ister diana bunlara
-
Dianalar zaten çok pahalıydı,bunlar buraya gelse çok para isterler.En pahalı yaylının max. 800 ytl olması lazım.
Ama mod56 çok güzel olmuş.Bi o kadarda ağır.Tabi yandan kurma olduğu için bipodla bu telafi edilebilir.Ama ayakta atıştan vazgeçmek lazım.
-
bunların kundakları ayrı satılıyor mu acaba???
-
üstadlarım bu yeni çıkan dianalar ne zaman türkiye ye gelir bir bileniniz varmı??
-
Bir önceki sayfaya baksaydınız cevap vardı galiba.
-
Kral magnum olsun ama yeter ki T kundak olsun.Bayılıyorum ben T kundaklara.Kaldı ki diana, bu kundaklarda estetikten de ödün vermemiş.Evanix'in T kundağı yanında bu da şahane.
-
almanya da dianaya attığım mailin sonucu cevap olarak bunu yazmışlar ne dediklerini tam anlamadım.
Dear Sir,
thank you for your interest in our products.
The new DIANA Targethunter line will we available in July only.
-
beyefendi,
ürünlerimize olan ilginizden dolayı teşşekür ederiz.
yeni diana targethunter serisi temmuz ayında piyasa da olacaktır.sanırım böyle yazıyor.
-
almanya da dianaya attığım mailin sonucu cevap olarak bunu yazmışlar ne dediklerini tam anlamadım.
Dear Sir,
thank you for your interest in our products.
The new DIANA Targethunter line will we available in July only.
will we available değil de galiba will be available olacak sanırım.
-
gerçekten kalite ve zerafet açısından tartışılmaz ama bu ağırlık insanı iki kere düşündürür
-
Diananın yeni modelleri çok güzel dizayn edilmiş,Diana severlere hayırlı olsun.
-
Bu tüfeklerin ne zaman piyasaya çıkacağı belli mi? Temmuz başı denmişti ancak ay bitecek. Bir haber yok. 56 Th'yi 4 gözle beklemekteyim. Fiyatının ne olacağı da ayrıca bir merak konusu..
-