190 bar
fx pellet
50 mt rüzgarsız 5 atış
BULENTH arkadaşımız tarafından yapılmıştır.
[Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/090222/temp/lvw4y8m8.jpg]
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
190 bar
fx pellet
50 mt rüzgarsız 5 atış
BULENTH arkadaşımız tarafından yapılmıştır.
[Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/090222/temp/lvw4y8m8.jpg]
Tebrikler
Bülent'in ellerine sağlık. hele o ağırlıktaki bir tetikle
buna niye noter- video istemedin Erdem hocam.
buna niye noter- video istemedin Erdem hocam.
bunlar sıradan işler notere gerek yok, muhtar halleder
bu arada bugün Guctony'nin Evanix'i krono ile ölçtük. FX pelleti 1145fps, 30g lik EunJinleri 950fps ile atıyordu benim hw100 eunjini 620-630fps atabildi
Bu blizardın bolt koluna hastayım, bu grupman bu fx peletle olan çıkış hızını görünce daha bir hasta oldum , bu çıkış hızıyla 300 metrede şişe seçmez bu tüfek
Çalışma ve paylaşım için teşekkürler.
Eline sağlık arkadaşım. Gerçekten güzel grup.
Tetik söylendiği kadar sert ise (denemedim) çok başarılı bir gurup tebrik ederim
sanırım ekibe yani katılan arkadaşar olmuş, aramıza hoşgelmişler güzel grupman tebrikler
Arkadaslar cok tesekkur ederim. Guctony nin tufegiyle attim, sagolsun. Tufegin gucunu hissediyorsunuz atis yaparken. Durbunu de cok guzeldi.
Merhaba arkadaşlar, güzel grup olmuş tebrikler. Bu tüfeğin stabil atış sayısı nedir acaba?
AlıntıMerhaba arkadaşlar, güzel grup olmuş tebrikler. Bu tüfeğin stabil atış sayısı nedir acaba?
Selamlar su anda stabil atış 12 pellet civarında... Beraberinde gelen sert yayı takıp ayar vidasını sonuna kadar cevirdim. Fx pellet'te 1150fps veriyor. ama 20. atışta 100'e dusuyor basınç.
Birde bu hızda pelletler biraz stabilitesini kaybediyor galiba.
AlıntıTetik söylendiği kadar sert ise (denemedim) çok başarılı bir gurup tebrik ederim
Genede basınç ayarı dusurulse bile 15 ten fazla stabil atış yapmaz bence. Tabi henuz denemedim. Tetik herkeze göre deyil ama alışılabilinir. Hatta sertligi benim gibi acemi atıcılara bir sure hitap edebilir.
Ama kesinlikle Bülent beyin grupmanı başarılı Hatta benim butun gurupmanlardan daha başarılı (ama ben yarım destekle atış yapıyorum )