İnan fotoğraf bile çekemedik 5 metre görüş mesafesi vardı.Bolu geçidi maşallah ... İyi havalarda hep beraber gideriz inşallah
Ankara Bağlum Atış Buluşması...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar 8 mart pazar bağlum buluşmasına ne dersiniz ? öğleden sonra tabi
-
arkadaşlar 8 mart pazar bağlum buluşmasına ne dersiniz ? öğleden sonra tabi
Atıcak yer varsa ben varım Benim bildiğim alan karla kaplıydı çünkü..
-
Ben tüfeği sattım O zamana yenisini almış olursan ben de varım
-
Ben tüfeği sattım O zamana yenisini almış olursan ben de varım
NE ara kime neye nerede nasıl
-
NE ara kime neye nerede nasıl
Spancy sana demiştim ama satıcam bu tüfeği diye, işte ondan 3 gün sonra felan sattım internetten izmirli bi arkadaşa baya hızlıyım dimi şimdi model arayışındayım ama hunter 440 yada diana panther alcam gibi gözüküyo
-
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz Bütçeyi dampayada ayır ona göre
-
Bütçede dampaya yer ayırmıcam, tüfeği yatagundan alcam Böylece sorun kendiliğinden çözülmüş olacak bende sabırsızlanmaya başladım zaten işallah hemen hallederim de tadını çıkartırız
-
Bütçede dampaya yer ayırmıcam, tüfeği yatagundan alcam Böylece sorun kendiliğinden çözülmüş olacak bende sabırsızlanmaya başladım zaten işallah hemen hallederim de tadını çıkartırız
hadi hayırlısı bakalım...
-
hadi hayırlısı bakalım...
amin amin
-
Keşke İstanbul dada bu kadar atış alanı olsa, böyle olcağnı bilsem Ankara yı terketmezdim
İstanbulda koskoca Atışalan var hatta dev gibi hemde esenlerde
-
İstanbulda koskoca Atışalan var hatta dev gibi hemde esenlerde
bence mevcut beledie başkan adaylarına bildirilmeli bu eksik forumun gucunu anlayıp bu konuyla ilgili çalışmalar yapabilirler
-
bağlumda karlar erimiş havalar iyiye gidiyor...
-
bağlumda karlar erimiş havalar iyiye gidiyor...
Evet ama bende hala tüfek yok,sattıktan sonra alamadım gitti ama siz keyfini çıkartın hakkaten kaçırmayın bu fırsatı Ankara'nın havası hiiiç belli olmaz
-
bu hafta sonu cumartesi saat 2 gibi yağmur ve kar yağmazsa atıştayım. soda şişelerim birikti. temizlik farz oldu. gelmeyi düşünenler özel mesaj gönderebilir. gittiğim yerde cep çekmiyor önden haberleşmek lazım
-
Kesin olmamakla birlikte gelebilirim Haberleşiriz özelden
-
Sanırım gelemeyeceğim.. Açıköğretim sınavımı tamamen unutmuşum
-