yeni webleyim geliyor

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar 1. nesil patriotumda çıkan sorunlar okadar önemli değilmiş,şuan performansı çok iyi ve bu 1.nesili uzun yıllar kullanmaya karar verdim ve yedek olarak sıfır bitane daha sipariş verdim napayım çok seviyorum bu makineyi ;keyfs;

Hw 97k

• yani alacağını nerden sipariş ettin acaba.

Metehan TURKİSH AİRGUNNER

Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

Niksan Escalade TC .22

Niksan Elf S .22.

Niksan Tacto S .177

Niksan Özark TC .22

Niksan Escalade .25

Niksan Özark T .25

Diana Mod 52 .177

Beretta F92 .177 Full auto

Gamo Pr776 .177 Revolver

Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm

;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports

Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

• 1.nesil patriod siparişi verdim kardeş tetik gümüş grisi metal gez ve arpacık siyah renkte metal kabze altında webley kabartması var bu özellikler son çıkan 2. nesilde yok arkadaşım bana gelicek olanda izmirde biryerden zaten adamın elinde 1 tane kalmış onu alıcak getirtcek abimiz bana

Hw 97k

• sıfır 1. nesil webley patriotu nerden buldunuz.

10 Subat 2009 Sali 23:26

Sıfır FirstGeneration W.Patriot meraklılarınana özel...
    değerli arkadaşlar,epey süren araştırmalarım sonucunda efsane tüfek webley patriot 1.nesil hem de sıfır olanı bulunmuştur.Mersin'de Güney Av Bayii'nde ellerinde kalan son 3-4 taneyi gidip yerinde inceleme şansım oldu 2 gün önce. ortaklarından Hüseyin bey çok şahsiyetli bir esnaf,kendisinden Allah razı olsun.çaylarımızı yudumlarken uzun uzun konuştuk.ne diyeyim,meraklı arkadaşlar ellerini çabuk tutsunlar.herkese saygılar...

Değerli forum arkadaşım,yarıyıl tatilinde, lise döneminden kalan havalı tüfek tutkum ne olduysa yeniden başladı.Bunun üzerine internette gezinirken bu foruma rastladım.Sizlerin bilgi birikimlerinden hareketle beklentileri fazlasıyla karşılayabilecek havalı tüfeğin Webley-Patriot 1.nesil olduğuna kanaat ettim.Ne var ki bu tüfeğin sıfırlarının olmadığını okuyunca çok üzüldüm.Bu sefer forumdan ikinci el almaya karar verdim.Yine de sıfırları için araştırmaya başladım ve sonunda muvaffak oldum.Sonrası yukarda yazdığım gibi.Şu sıralar Güney Av'da kalanlar da muhtemelen tükenmiştir.Görüşmek istersen ilgili başlıkta telefonlarını yazmıştım.Beni mutlu eden şey ise,sizlerle tanışmam ve bu kadar güzel bir tüfeğin son temsilcilerini ortaya çıkarmamdır.Saygılar...

WEBLEY PATRİOT 1.NESİL .22 (5.5mm)
    CROSSMAN 2100 .177 ( Hava kaçaksız,tam güçte)
    3*9*40 Gamo

• 1.nesil patriod siparişi verdim kardeş tetik gümüş grisi metal gez ve arpacık siyah renkte metal kabze altında webley kabartması var bu özellikler son çıkan 2. nesilde yok arkadaşım bana gelicek olanda izmirde biryerden zaten adamın elinde 1 tane kalmış onu alıcak getirtcek abimiz bana

Arayan bulabiliyor. ;$.,

Güle güle kullan. :thumbdown:

Benimki de aynı özelliklerde. ;grin;