saçma son 2 güne kadar önderliğini koruyordu ancak ne olsuysa o son 2 günde oldu ve pelet kazandı bundan sonra herkesin anlaması için pelet kelimesini bu forumda kullanmaya çaba göstereceğim.
demokraside çareler tükenmez
"ANKET" Pellet ismine alternatif isim seçmek.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bana sanki bu işin arkasında AnkaraTeam varmış gibi geliyor
AnkaraTeam "saçma"lamaz abi
-
Yaşasın pelet
-
Pelet iyidir pelet Bütün dünya pelet diyor,size noluyor
-
Vay anasını... Bir pelet dedim neler oldu... =)
Ankara Team'in lobisi de mi kuvvetlidir, nedir?
-
Konuyu şimdi gördüm, okurken çok eğlendim...
Bence "zımbırtı", "dalgametre" ya da "vırıkcırık" gibi daha espritüel bir isim de olabilirdi...
Sevgiler,
-
Değerli Arkadaşlar,
Bugüne kadar forumlarda kullandığımız yiv-setli havalı tüfek yada tabancalarda kullandığımız mühimmat için "pellet" kelimesinin yerine kullanmak üzere kalıcı bir isme karar verelim istendi ve görüşler genelde Pellet yerine (pelet - saçma - kurşun - mermi ve çekirdek) bunlardan birine karar verelim.
Tabi görüşlerinizide yansıtırsanız genelin düşünce yapısını ortaya koymuş oluruz. Oylama 6 mart 2009 da sonlanacaktır.
Oylama yapacakları etki altına almak serbest
5 senelik bir konu ama son mesajlara baktımda halen bi karar verilememiş
-
ben sanırım ''Palet '' demiştim .
-
bu motorinmi---mazotmu ,, peletmi---saçmamı gibi olmuş
-
Foruma üye olmadan önce silahçıdan hep havalı tüfek saçması diye istedim bu şeyi bakalım pelet diyecekmiyim bundan sonra
-
tavuklara verilen bir yem çeşidinin adı da pellettir. Düzgün bir şekilde kesilen eşit büyüklükte seri üretilen mamüllere verilen genel isimdir. Yıllardır buna palet derim. Pellet ismi itici gelmiştir. Av bayimizde öyle der halen .
-
teksaçma mermisi
-
konuyu hortlatayım bari:) saçmaya pallet denilmesi çok saçma:)
12
-
konuyu hortlatayım bari:) saçmaya pallet denilmesi çok saçma:)
12
gördüğüm en esprili konu hortlatması sizinki olmuş
-
konu hortlatmakta soyca hünerimiz vardır üstadım. Görünce dayanamadım yazdım.
32
-
Hocam eski üyesiniz. Anlamadığım mesajlarınıza numara vermiş (7 iki defa verilmiş) 50'ye tamamlamışsınız. Bir kaç saat içinde değişik konular da hortlatarak 46 mesaj yazmışsınız (yanlış anlamayın günlük mesaj sınırı yok).Bir ürün mü satacaksınız pazarda?
-
Cisim
-