Hayır Ekrem olmamalı Deniz baştaki e ile k nin yerlerinin değiştir lütfen
"ANKET" Pellet ismine alternatif isim seçmek.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
çekirdek ve kurşunun olmayacağı baştan belliydi.bu ikisine oy veren arkadaşlar saçmayı oylasalar çoktan zaferimizi ilan etmiştik.
bu ankette benim için sürpriz olan ''mermi'' seçeneğinin bu kadar çok oy alması oldu.
-
Kerem "saçma"lamamış, kendisinden bunu beklerdim zaten
-
- Resmi Gönderi
yani mermi olmamalı diyor Kerem abi.
edit:ekrem abi
Edit : Doğrusu Kerem ben editlemiştim.
-
ben bugüne kadar ekrem olarak biliyordum.ekrem kimdi?öyle biri yok muydu?
-
çekirdek ve kurşunun olmayacağı baştan belliydi.bu ikisine oy veren arkadaşlar saçmayı oylasalar çoktan zaferimizi ilan etmiştik.
bu ankette benim için sürpriz olan ''mermi'' seçeneğinin bu kadar çok oy alması oldu.
Deniz ''pelet'' daha çok kişilik katar inancındayım.Saçma saçılan anlamına geliyor lakin bizimki nokta vuruşu yapıyor.Yanlışım varsa 155'i ara
-
- Resmi Gönderi
ben bugüne kadar ekrem olarak biliyordum.ekrem kimdi?öyle biri yok muydu?
Vardı gitti
-
- Resmi Gönderi
Deniz ''pelet'' daha çok kişilik katar inancındayım.Saçma saçılan anlamına geliyor lakin bizimki nokta vuruşu yapıyor.Yanlışım varsa 155'i ara
;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d;
-
zaten bu gidişle pelet galip olacak.bir-iki destekçi bulamadık ki yanımıza.forumun ağır topları hep pelet dedi.
-
Aaa birden bahar havası geldi
-
- Resmi Gönderi
Aaa birden bahar havası geldi
Çiçekler böceklar
-
evet abi.saçma pelete bir oy daha yaklaştı.
ben yatıyorum.tüm okuyanlara iyi geceler.
-
Kerem "saçma"lamamış, kendisinden bunu beklerdim zaten
''Saçma''ladığım durumlar var ise de hassasiyetimdendir,affola Nezaketin her zamanki gibi saygıyı hakediyor Erdem abi.
-
evet abi.saçma pelete bir oy daha yaklaştı.
ben yatıyorum.tüm okuyanlara iyi geceler.
Uyandığında sakın değişiklik bekleme Deniz... Durmak yok yola devam(pelet ile)
-
evet arkadaşlar çekirdek ile kaybettik bu belli, bugün neyse son gün. inşallah pek bir şey değişmez
-
yaşasın pelet
-
- Resmi Gönderi
Pelet ve saçma neredeyse başa baş mücadele etti ama sonuç pelet in galibiyeti ile bugün saat 16.40 ta sona erdi,
-
elbirliğiyle öldürdünüz saçmayı.
yaşasın yeni kral.
-
pelete zaten aşikârdım
-
- Resmi Gönderi
Bana sanki bu işin arkasında AnkaraTeam varmış gibi geliyor
-