Arkadaşlar 1 ay önce aldığım walther falconda kırarken garip garip sesler geliyor sanırım greslenmiyor bu silahlar bende pek anlamadığım için birşeyler yapamıyorum. Bundan dolayı mıdır bilinmez silahta bir güçden düşme oldu 45 mt den gamo match ile fıçı bira şişesini kıramıyor sizce mermiden midir bu?
Yayda sorun
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
bir şey sürtüyor gibiyse yay kırılmıştır hiç başıma gelmediği için başka bir şey gelmiyor aklıma.
-
Ortak yay kırılsa sıkmaz
-
kırılıp, iç içe geçip çalıştığını okumuştum bi yerde
-
yay kırılınca sıkıyor dostum.yaydan küçük bir parça kopmuşsa diğerinin içine giriyor ve sen farketmeden devam ediyorsun başıma geldi.gücü düşüyor silahın.
-
büyük ihtimalle yay kırılmış.
-
demek ki doğru hatırlıyormuşum.
-
Nasıl iş yaw bu böyle sürekli tüfek mi değiştircez yaw garantiye mi gönderiyim tüfeği şimdi nasıl anlaşılır arkadaşlar
-
kendin yay alıp takabilirsin. garanti değiştiriyor mu bilmiyorum ama tüfek değişmez o kadar büyük bi sorun değil yani
-
yayın kırıldığı kesin gibi.
-
bence o yay sağlam sorun kullandığı pellet ve pellet in şişeye isabet etti yer, match pellet ile bu mesafede tahribat beklemen bana göre yersiz
arabayı çalıştıracam gelince çaldır beni ararım bersel -
tüfeği kurarken ses geliyorsa büyük ihtimalle yay kırılmıştır.
ayrıca o güçte bir tüfek match pelletle bira şişesini kesin kırar.bir sorun yoksa eğer.
-
Yayda sorun yok galiba arkadaşlar. Dürbün ayarı hafif sağa sapıyor oda bu mesafeden sıyırıyor. Ayarı birazcık daha kaydırdım çok güzel oldu arkadaşlar. Bide pelletten dolayı olayuyor. Çalıştırdın mı abi arabayı arabayla helikopterden bıkınca söylede uçak tekne felan ayarlayım
-
alacam o tekneyi senden