Tekli pcp pek keyifli olmaz değilmi ? 10luları almaya çalış bence.
Hatsan at44 tekli nasıl
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
fakat sizin bütçenize göre şu anda sadece tekli at 44 uygun bence genede yaylı almaktansa tekli pcp almak iyidir.hem pcp zevkini yaşamış olursunuz.hayırlısı olsun
-
fakat sizin bütçenize göre şu anda sadece tekli at 44 uygun bence genede yaylı almaktansa tekli pcp almak iyidir.hem pcp zevkini yaşamış olursunuz.hayırlısı olsun
Dertleri zevk edindim
Bende neşe ne arar
Elem dolu gönlümden
Gitmiyor hatıralarMaziden kalan her iz
Beni içten yaralar
Elem dolu gönlümden
Gitmiyor hatıralarHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.bu şarkı konuyu iyi özetleyecektir.
-
mahmut pcp zevkini(derdini) aldın ya konuşursun artık acılar insanı olgunlaştırırmış
-
- Resmi Gönderi
mahmut pcp zevkini(derdini) aldın ya konuşursun artık acılar insanı olgunlaştırırmış
Fakat görüyorumki sende olgunlaşmışın
-
at 44 teklı tavsiye ederim istanbulda olsaydın poligona ugra demo yap derdim ama antalyadasın
yeni cıkanların namluları fena degil isabetlilik oranları birde iyi bir inceleme yaparsan tup leri modlanarak atışlar stabil hale getiriliyormuş. -