Webley patriot 2.nesilin sonu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bende 3 ü bir arada yag vardi hep o yagi kullandim sonrasinda, wd40 yag da denedim baska tüfekde dizel ekisi yapiyordu ama bu yag in hikmeti ne ise dizel etkisi yapmiyordu, patriotun icine bosaltigim yagi görseniz burda herkes o kadar yag bosaltilirmi der,ama inanin o kadar yagi bosaltim tüfegin icine diktim bir köseye fazlasi aksin ciksin diye,ardindan tek atis ne patlama sesi ne cirpindan dan eser kaldi,

Bu yağın ambalaj resmini koyarmısın.Bizde bu yağdan bulalım. ;grin;:thumbdown:

• Sideprensi kadir abinin tüfeğinin aşırı dizel yapma sebebi : "derhal söktüm baktim kecenin ortasi yitilmis hafif, o kadar önemli deyil," bu cümlede gizli. Çünkü yeşil gres dizellemeye müsaittir. Piston vurunca piston duvarlarına gres sıçrar ve sağlam bir keçe bunu büyük bir oranda sıyırır. Sıyrılmadan kalan kısım makul düzeyde dizel yapar. Eğer keçe yırtık, aşınmış veya pistona tam yapışmayacak sertlikte plastikse fazla gres bırakır. Bu da havalı tüfeği ateşliye dönüştürür. Saygılar

• kece plastik den deyil,kirmizi tona yakin degisik bir madde idi :him:s

yag in resmi

http://s3.directupload.net/file/d/1573/6shofxtx_jpg.htm

• Resmi Gönderi

kece plastik den deyil,kirmizi tona yakin degisik bir madde idi :him:s

yag in resmi

http://s3.directupload.net/file/d/1573/6shofxtx_jpg.htm

Kadir hatsan keçeleri kırmızı gresi yiyince kırmızı tona döndüğüne şahitim, 1.nesil keçeleri poliüretan iken en azından bana gelen ve iade ettiğim 2.nesillerin keçeleri adi sert plastikdi.

• yok abi sizin dediginiz gibi poliüretan dan yapilmis kece idi.siz söyleyince aklima geldi adi :rolleyes:

• Resmi Gönderi

yok abi sizin dediginiz gibi poliüretan dan yapilmis kece idi.siz söyleyince aklima geldi adi :rolleyes:

Olabilir Kadir, zaten bu da doğal hatsan davranışı, hiç biri bir diğerine benzemez.

• Sanırım bu keçe problemini benimkide yaptı çünki son atışlarda pelletler 5m önüme düşmeye başladı..çok üzgünüm yaw gitti tüfeğim,büyük ihtimalle garanti kapsamına da girmeyecek ;$., ;$.,

ama garanti kapsamına girse ne yazar ki.o tüfekten hiç randıman alamadım zaten,bi ava gittim facia...ne ben anlatim ne siz sorun...soğudum açıkçası patriottan...gitti 310 ytl ama iyi tecrübe oldu..ne demişler

hayatta kazandığın tecrübe yediğin kazıkların toplamıdır...

tecrübe insanların hatalarına verdikleri isimdir (keşke daha ucuz bi hata olsaydı) ;şrofls;. ;şrofls;. ;şrofls;. ;şrofls;.

Webley Patriot 5.5
    Hatsan Mod 90 5.5
    Hatsan Mod 95 sas 4.5

• Resmi Gönderi

İşte forumlarında amacı budur, başkalarının tecrübelerinden faydalanmak. ^^

• iyi oldu ozaman benim başıma gelenleri anlatmam..umarım bu yeşil gres olayını arkadaşlar fazla abartmazlar.yaşasın agt diyelim o zaman...

Mustafa bey hatsan mod 90 konusunu birde size danışmak isterim,yağsızmı kullanılmalı ?

Webley Patriot 5.5
    Hatsan Mod 90 5.5
    Hatsan Mod 95 sas 4.5

• Resmi Gönderi

Pistonlu silahlar yağsız kullanılmaz, ama abartmadan, eser miktarda, ben pistonlu silaha bakım yaparken, silindire pistonu 5 defa sokar ve çıkarırım, her çıkardığımda silindir dibine birikebilecek gresleri ve keçe önündeki gresleri tamamen siler temizler sonra silahı toplarım,

Yeşil gresin viskozitesi yüksektir, bu yüzden yayda kullanılması yayın titşerimlerini azaltarak hem yayın ömrünü uzatır hemde ses yapmasına mani olur, ama hatsan keçe kullanılıyor ve keçede aşınmışsaki sert keçeler aşınmadanda gresi geri tam sıyıramaz yüksek disel oluşturur buda silah mekaniğine, yaya, keçeye, contaya zarar verir atışlar arası istikrar yakalanamaz.