Arkadaslar degerli yorumlarınız ve onca olumsuz ekeştirilere ragmen at 44 tekli ve hatsan pcp pompa siparişi verdim. Hayırlısıyla yarin gelcek. Mod 125 i 175 liraya dürbünüyle beraber bayiye verdim.(bence cok iyi bi rakam gibi geldi) bana maliyti 350 lira toplam. Yani mod 125 parasıyla pompa parası cıktı. Artık kullanıp yorumlarımı yapacagım.
AT 44 Tekli - Sipariş verdim yarin geliyor.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun, eğer büyük arızası olmazsa mod125ten sonra mercedes gibi olacaktır zaten. inşallah sağlamı-isabetlisi gelir size
tekrar hayırlı olsun.
-
Arkadaslar degerli yorumlarınız ve onca olumsuz eleştirilere ragmen at 44 tekli ve hatsan pcp pompa siparişi verdim.
-
vallla mod 125 im iyi cıkmıstı insallah bu da iyi cıkar. Aklım onda nasıl cıkıcak diye. ) bu arada artık piyasaya at 44 satmıycaklar mıs ögrendigim kadarıyla sadece yurtdılına cünkü iç piyasada pcp silah pek gitmiyor maaliyet acısından
-
evanix,AA getirmeyi biliyorlar ama.madem iç piyasada gitmiyor o zaman amaç ne?
-
memlekette malum 2 seviye insan var bir üst düzey gelirli iki alt gelirli. dediginiz markalar üst düzey gelirlilere hitap ediyor ki bu grup oldukca fazla onlar zaten at44 ü hiç düşünmezler. alt gelir seviyesinde ki insanlarda isteselr bile at44 ü bile almakta zorlanırlar. Bu acıdan hatsan türkiyede ki pcp piyasasında tutunması zor elbette.
-
evanix,AA getirmeyi biliyorlar ama.madem iç piyasada gitmiyor o zaman amaç ne?
Milletin pompaya pcpye milyarlar vermesi olabilir mi??
-
bence olamaz.amaç o olsa bozuk pompaları piyasaya sürmezlerdi.
-
artık orasını bilemem herkes durumuna göre bişyler yapar. bir tüfek dürbünü bile 4 milyara satılıyorsa artık... Herneyse de umarım bizim pcp tüfek vede popmpa saglam cıkar yoksa fabrikaya gönder gelmesini bekle uzun iş. Aslında hatsan markası bana güven verdi. Kurma kolunda iyileştirme yapılmıs. Eski hatalar giderilmiş . B u arada benim 125 i ve at44 ü test ettik bayide. Üzerine 50 kurus koyduk mod 125 tetige basınca yaklasık 1 metre fırlattı parayı at 44 ise aynı parayı apartmanın 3. katına fırlattı. Şaşırdım valla hemde gösterge de 50 bar görünüyodu.
-
umarım tüfeğinizde bir sorun çıkmaz.hayırlı olsun.mod 125i de iyi fiyata vermişsiniz.
-
bencede iyi fiyat ama tüfek daha 2 aylıktı. ama keçe falan degişcek durma gelmişti.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
-
Kazasız, belasız atışlar.Güzel guruplar çıkarırsınız inşallah.
-
tsk ederim arkadaslar ama hala bekliyorum henüz gelmedi. sabırsızlanıyorum
-
Nerden satın aldınız hocam?Bir de dürbün olarak ne satın aldınız?
-
bir av bayisine sipariş verdirdim dürbün henüz yok. elimdeki hatsan 125 deki dürbünü geri verdim tüfekle beraber. O yüzden tekrar dürbün alcaz gibi görünüyor. dürbün tavsiyeniz var mı
-
Hangi marka hangi model dürbün için birşey diyemem.Ancak haliyle mildotlu bir dürbün alacaksın.Sonuçta uzun mesafe atışı da yapacaksın büyük ihtimalle.
-
Hayırlı olsun güzel bir dürbün alın ve tadını çıkarın pcp nin,kazasız belasız iasabetli atışlar
-
Neden 10 atışlı şarjörlü olanını değilde tek atışlı olanını tercih ettiniz ? Sadece merak ettim özel bir sebebi var mı ?
-
sanırsam duygusal bi mesele
-