Benmi göremedim acaba bu hafta buluşma için başlık?
Hadi arkadaşlar hava bugun geçekten güzel idi. Umarım yarında öyle olur. Sağlık kontrolum olmasa idi neredeyse tüfegi kapıp gidecektim. Acayip atışlasım geldi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Benmi göremedim acaba bu hafta buluşma için başlık?
Hadi arkadaşlar hava bugun geçekten güzel idi. Umarım yarında öyle olur. Sağlık kontrolum olmasa idi neredeyse tüfegi kapıp gidecektim. Acayip atışlasım geldi
Biz buluşuruz da sen gelir misin acaba?
Biz buluşuruz da sen gelir misin acaba?
Gelmem mi? Elim acayip kaşınıyor İş stresinden de uzaklaşmam lazım bu hafta
sincapları getirelim mi ne dersiniz. ???
Benimki zaten yanımda da ipleri kim çekecek?
Makine ve elektronik mühendisleri bir formul bulup otomatik mekanizma yapsınlar...sincap devrildikten 10 saniye sonra kendiliğinden kalksın...
Osman abi bu kadar adama 10 saniye uzun gelir
Osman abi bu kadar adama 10 saniye uzun gelir
Daha az süre olursa düştüğünü anlamayız
bende sincabımla geliyorum, gmby vakitli gel, sincapların hepsini getir. güzel bir FT müsabakası yapalım.
kayıtlar açıldı:
1. Raptorx
2.
3.
3. NiteHawk®
sabah 9.00da Paintsign'da buluşuyoruz.
saat 9.45te müsabaka başlar
Tamam benide yazın listeye.
Yarın için zaten benim sincaplar arabaya konuldu zaten. Sabah 9:00-09:15 gibi orada olurum ben.
1. atikomu
2. gmby
3. nitehawk
4. kyücel
5. teknosman
6. skyplume
7. şems
8. emporto
9....
10...
Tamam benide yazın listeye.
Yarın için zaten benim sincaplar arabaya konuldu zaten. Sabah 9:00-09:15 gibi orada olurum ben.
Bu Mustafa dilinde beni 11:00 dan önce beklemeyin demek oluyor
Yok yok erkenciyim..Erdemlede telefonda konuştuk. Yarın güzel bir yarışma yapalım..
sen buradamısın Rıfat? geliyormusun?
Hatsan pompam " tıss " lamaya başladı.Eğer hava basabilceğim bir pompa ayarlarsanız aksilik olmazsa bende gelirim
Hatsan pompam " tıss " lamaya başladı.Eğer hava basabilceğim bir pompa ayarlarsanız aksilik olmazsa bende gelirim
pompa bulunur, sen gel
Ben bu hafta yokum. Yarın bana haftanın ilk iş günü
pompa bulunur, sen gel
İnşallah abicim yarın olsun bakalım
Yalnız ne kadar tembelim ya .. 40 den fazla mobilya imalatcısı müşterimiz var.Ve birine gidipde tripod üstüne güzelce atış yatağı hazırlatmadım.. Neyse pazartesi ilk işim olsun