ski (osman bey) den aldığım evanix ar 6 ma bugun kavuştummmm bsa 8x32x44 durbunumu de aldım, şimdi sırada scuba tupu ve ara dolum aparatım kaldı ilk defa pcp sahibi oluyorum pistonludan sonra nasıl olur kullandıkça öğreneceğim...
evanix ar6
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun
-
teşekkur ederim
-
Hayırlı olsun en çok almak istediğim 2 silahtan biri İyi günlerde kullanın
-
bir gun sizinde olur inşallah
-
inşallaahhhhhh
-
Hayırlı olsun dehşet bişeye benziyor gerçekten
-
sabah geldiğinde içinde 100 bar vardı deneme amaçlı kapalı bir odada sıktım arkadaşın sol kulağı hala çınlıyormuş
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Darısı bizim başımıza
-
Güle güle kullanın.Kazasız belasız.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun kazasız belasız bol isabetli atışlar dilerim
-
hayırlı olsun o silaha bir de moderatör şart o da ağır peletlerde işe yarıyor 22 grain ve üstü çünkü hafif peletlerde ses hızını geçtiği içiin moderatör bir işe yaramıyor
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
hayırlı olsun kazasız belasız ve isabetli atışlar -aman hocam evde kullanma sakın bi sakatlık çıkabilir.scuba tüpü geldikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.ben 600cc mini bir tüp aldım direkt olarak bağlayıp atış yapıyorum fevkalede güzel oluyor
-
evanix ar 6 ma bugun kavuştummmm
Hayırlı olsun hayalimdeki tek pcp ar6 kazasız belasız kullanın
-
Hayırlı olsun arkadaşım çok güçlü bir pcp diye bahsediyorlar detaylı incelemelerini ( özellikle tetik ve namlu ile ilgili ) merakla bekliyoruz
-
çok sağolun arkadaşlar akıncı 37 de teşekkur ederim durbun ayağı için pcp de acemi biri olarak tum izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım tabi eksik kalan ekipmanları tamamladıktan sonra
-
evet arkadaşım silah güzel gerçekten ne kadara aldın merak ettim __? Bende almayı düşünüyorum birde pompa hediyeli olması lazım pompasındanda bilgi verirmisin saygılar güle güle kullan isabetli atışlar .....
-
Taner abi tüfeğin hayırlı olsun.
Kargodan aldıktan sonra tüfekte çizik yada zedelenmiş bir yer varmıydı?
Elimden geldiği kadar iyi sarmaya çalıştım. -