arkadaşlar,
gördüğüm kadarıyla katılan herkez FT yarışmalarından keyif alıyor. Benim aklıma Ankara'da bir şampiyona düzenlemek geldi. sizler tarafındanda uygun bulunursa yaz boyunca 9 yarışma düzenlemeyi düşünüyorum.
Mart 1 yarışma
Nisan 2 yarışma
Mayıs 1 yarışma
Haziran 1 yarışma
Temmuz 1 yarışma
Ağustos 1 yarışma
Eylül 2 yarışma
toplam 9 yarışma
her yarışma 30 atışlık olacak,
sonuçta işimiz olabileceğinden (veya sağlık-tatil gibi nedenlerle) her yarışmaya katılamayacağız, bu nedenle her yarışmacı 6 yarışmadan puanlarını taşıyacak. Bütün yarışmalara katılabilenler en iyi 6 yarışma puanları toplamı ile puanlarını oluşturacaklar.
yarışmalar için bir şablon oluşturursak bunu her seferinde uygulayarak sıkıntısızca şampiyonayı tamamlayabiliriz. ancak tabiiki her yarışmada hedeflerin mesafeleri değiştirilerek daha da çekişmeli maçlar yapabiliriz.
güvenlik kuralları-antrenman-yarışma başlangıç saatleri, hatta yarışmacı sıraları önceden belirlenerek, bir sonraki yarışmanın genel hatları belirlenmiş olur.
yine kendi aramızda biraz para toparlayarak Şampiyona sonunda dereceye girenlere ufak tefek hediyelerde verebiliriz. örneğin:
1. 4 kutu pellet
2. 2 kutu pellet
3. 1 kutu pellet gibi
sizlerde aklınıza gelenleri yazarsanız, aralarda konuşur bu şablonları oluştururuz. ayrıca görevliler belirlenir, sincapların hazırlanması, güvenlik bölgesinin oluşturulması, skor ve hedef kağıtlarını hazırlanması gibi işlerin her yarışmada kimler tarafından yapılacağı belli olur. yarışmaları da duruma göre Paintsign, Çamlık 1, Çamlık 2 gibi yerlerde dönüşümlü olarak yapabiliriz.
fikirlerinizi bekliyorum.
katkılarınız için şimdiden teşekkürler.