Evet sonunda elime geçti. Bende izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim.
- İlk olarak taşıma kolaylığı yüzünden 4" tercih ettiğimi söylemiştim, iyiki de öyle yapmışım bu bile oldukça büyük.
- Daha önce aklıma takıldığı için sizlere 20 mt. den soda şişesini deler mi diye sormıştum; şimdi gördüm. 3 mt. den bile delmiyor.
- Özellikle atış yaptığım tarfta renkler sade ise, karışık değilse merminin gidişini görebiliyorum. (Bu kadar zayıf)
- Bir tüp ile ortalama 40-50 atış yapıyorsunuz ama ilk 10-15 atıştan sonra zayıflığı çok iyi hissediyorsunuz. (Tüple alakalı değildir heralde ama Crosman CO2 12 gr.lık tüp kullandım)
- Silahın mekanik yapısı güven veriyor, oldukça sağlam ve mekanizma iyi çalışıyor (şimdilik).
- Eğer tüpdeki basınç azaldığında atışa devam ederseniz, pellet ya topun yada namlunun içinde kalıyor. Bu durumda mekanizmayı da açamıyorsunuz, uzun ince bir şeyle önce pelleti çıkarmanız gerek.
- Pellet olarak hallow point midir nedir onu almıştım 38 TL ye (500 adet) ama dandirik ince mehmet ile daha isabetli atışlar yaptığımı gördüm.
SONUÇ OLARAK; Silah mekanizma ve malzeme olarak iyi. Güç kesinlikle yetersiz. Oyuncak plastik tabancanın gücüyle kıyaslayacak kadar kötü geldi bana. Netice olarak forumda gördüğüm kadarı ile çoğunluk havalı tabancada 100-200 TL lik tabancaları tercih ediyor ve haklılar. Havalı tabanca alacaksanız benim gibi çok bir fark olacağını zannederek 400-500 TL vermeyin derim. Değmez çünkü.
Bunlar benim şahsi izlenim ve fikirlerimdir.