Acaip bir başlık ;tüfek ve tabanca yani elma-armut ilişkisi belki ama yazamadan edemedim.Beretta tabancadan sonra Smith Wesson almıştım.Gerçekten güzel diye de belirttim fakat tüfekten sonra inanın hiç cazip gelmedi bana.Ben de bugün iyi ya da kötü forumu gayet iyi takip edip okumama rağmen Hatsan AT 44 WX 10 almaya karar verdim.(Smith Wesson'u geri verip ;parasını değerlendiricem aksi halde tabancayı kullanamicam)Forumda Hatsan hakkında pek cazip şeyler göremesemde bir miktar farkla bu tüfeği alıcam,iyi çıkar inşallah .iyi kötü bende de bir pcp olsun bari.Yalnız bunda 4.5-5.5 arasında pek karar veremedim zaten 5.5 Diana var değerli yorum ve fikirlerinizi bekliyorum acaba 2 ayrı kalibremi yoksa her ikiside aynı mı olsa???
Diana 460 Magnum-Smith Wesson
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Acaip bir başlık ;tüfek ve tabanca yani elma-armut ilişkisi belki ama yazamadan edemedim.Beretta tabancadan sonra Smith Wesson almıştım.Gerçekten güzel diye de belirttim fakat tüfekten sonra inanın hiç cazip gelmedi bana.Ben de bugün iyi ya da kötü forumu gayet iyi takip edip okumama rağmen Hatsan AT 44 WX 10 almaya karar verdim.(Smith Wesson'u geri verip ;parasını değerlendiricem aksi halde tabancayı kullanamicam)Forumda Hatsan hakkında pek cazip şeyler göremesemde bir miktar farkla bu tüfeği alıcam,iyi çıkar inşallah .iyi kötü bende de bir pcp olsun bari.Yalnız bunda 4.5-5.5 arasında pek karar veremedim zaten 5.5 Diana var değerli yorum ve fikirlerinizi bekliyorum acaba 2 ayrı kalibremi yoksa her ikiside aynı mı olsa???
bence aynı kalibre alın, kullanacağınız pelletler farklı olmaz.
-
PCP'de bence de kesinlikle 5.5.
-
5.5 luğu öneririm..
-
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Benim tereddüt etmemdeki sebep Diana 'nın 5.5 kalibresinin hızı ile hatsan 5.5 pcp nin (yanılıyormuyum bilmem)çok ta bariz farklı olmayışı.Fakat 5.5 alıcam Raptor arkadaş ta son derece doğru söylüyor aynı peletleri kullanırım.
-
silahın namlusuna göre sevdiği pelet de değişiyor sonuçta
mesela bende önceden normal lw namlusuz at 44 vardı ve promagnum saçmada çok iyi sonuç veriyordu
onu satıp at 44 lw namlulu aldım bu sefer promagnum pelette çok isabetsiz oldu şu an fx pelet ve diana high power pelet kullanıyorum sonuçlar çok güzel -
Bence de 5,5 mm derim.
Ve farkıda şuna benzetiyorum.
4,5 mm bayanın atacağı tokat gibi
5,5 mm aynen Osmanlı tokadı gibi.Hedefe vurdu mu ayakları yerden kesiliyor.Yada vurulduğunu bile anlamadan tuzla buz oluyor.
Bilmem ifade edebildim mi?
-
4,5 mm bayanın atacağı tokat gibi
5,5 mm aynen Osmanlı tokadı gibibence bayanın attıgı tokat daha agır gelir insana
-
bence bayanın attıgı tokat daha agır gelir insana
hele birde tırnakları varsa
-
- Resmi Gönderi
Görünüşe bakılırsa sen tırnak yemişin Mustafa
-
Abi hayırdır.
-
slm.hocam ben 177cal.magnum kullanmama rağmen çap olarak 22cal.tavsiye ederim,yakında magnum22cal. almayı düşünüyorum,22cal. kullanıcısı olarak sizin değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var,saygılar