herkeze iyiaksamlar. bir sorum olacak. tüfek şeklınde yaylar var bunlardan türkiyede satan biryer vamı acaba yada yurtdısından getirtilebilirmi. youtubede videolar izledim inanılmaz güzeller vede güclüler. adamlar dürbünde takmıs üstüne cok güzel atıslar yapıyolar bende heves ettim belkı yaz sonuna biraz para biriktirebilirsem alırım ama satan biryer varmı onuda bilmiyorum bileniniz varsa birzahmet yazarsa sevinirim tesekkürler.
tüfekli yay
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bir alttaki başlıkta var,
büyük av-doğa mağazalarında satılıyor arbaletler
-
baktım ama orda sadece gittigidiyor da kücük basit bise var öbürüde istedigim gibi ama oda yurtdısı acaba türkiyeye gönderirlermi pek sanmıyorum göndersinler ama.
-
kazekage arkaşın konularını takip et bir hafta sonra getirtecek ve satışa sunacak..
-
anlasılan türkiyede yok bundan hicbir bayıde bulamadım gelırsede zaten haberimiz olur herhalde. ama yatagun getirse cok iyi olurdu kesin uygun fiata getirirdi ve en iyilerini getirirlerdi.hepinize tesekkürler.
-
- Resmi Gönderi
Bunların satışı kullanımı yasak.
-
Bugün bana bir tane hediye edildi . Tamamen el yapımı ve 10 metreye kadar avcılıkta kullanılan türden. 10 metrede ayakkabı kutusunu çift taraflı delip geçiyor.
[gallery]1646[/gallery] -
HornCross Bow
-
Bugün bana bir tane hediye edildi . Tamamen el yapımı ve 10 metreye kadar avcılıkta kullanılan türden. 10 metrede ayakkabı kutusunu çift taraflı delip geçiyor.
[gallery]1646[/gallery]
hayırlı olsun hayri abi allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin -
Teşekkür ederim Mert. Birdahaki buluşmaya gelirsen deneriz inşallah.
-
inşallah ( felaket atıcıyım da atıyorum )