HATSAN MOD70 ACİL YARDIM

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bundan iki hafta kadar once bir hatsan mod70 aldım yaylı pistonlu tüfekle ne kadar atış yaptıysam yapayım hedefin sag alt köşesnie geliyor mesela 20m den bir madeni bir liraya atış yaptıgım da hedefi vuramıyorum hertürlü ayarı denedim ne yaptıysam bir cözüm bulamadım. tüfek yine sag alt köşeye atıyor yine sag alt köşeye atiyor. ilgilenenlerin bana yardım cı olmalarını istiyorum. yardım ci olanlara şimdiden teşşekür ederim...

• gez ayarını sonuna kadar sola çektiğinde de aynı problem devam edyormu yani ?

Webley Patriot 5.5
    Hatsan Mod 90 5.5
    Hatsan Mod 95 sas 4.5

• Tüfeği sol elinle el kundağını çok sıkı bir şekilde tuttuğundan dolayı olması için dua et. Gevşek atış yap aynı durum devam ediyormu.Sonra bir arkadaşına attır. Hala aynı ise tüfeğinin namlusu yamukmu diye kontrol et. Eğer yamuksa aldığın yerle görüş.Yardımcı olacaklardır ,olmazlarsa Hatsan ile görüş.

• ewet ne yaptıysaym yapayım olmadı gezi en sola cektim olmadı. başka arkadaşlar da attı onlarda aynı şekilde atiş yaptı. artık soncare hatsan yardımlarınız için çok teşekkürler.

• Şimdi Hoş geldiniz aramıza
    sadece şaka yapıyorum ama bu kadar sık sorun vermesi garip

• Büyük ihtimalle namlu yamuk diye düşünüyorum.Kardeşim gönder fabrikaya hallederler sıkma canını...

Webley Patriot 5.5
    Hatsan Mod 90 5.5
    Hatsan Mod 95 sas 4.5

• Arpacık yamuk olduğu için yapıyor bu sorunu. Başıma gelmişti. Dürbün takarsanız namluda sorun olmadığı görülür.

• Evet dürbünle denersen namlunun yamuk olup olmadığını hemen anlarsın.iyi fikir g;$i ...Saygılar...

Webley Patriot 5.5
    Hatsan Mod 90 5.5
    Hatsan Mod 95 sas 4.5

• ben verdim tüfegi garantiye bakalım inş hallederler ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim

• Benim mod 125 (eski tüfeğim) 1 defa servise gitti ve arpacığı yamuk geldi. Anlamak 1 haftamı aldı. Dürbün takınca iş çözüldü. Bende gezle atış yapmak istediğim için dürbünüyle sattım kurtuldum. Umarım sorun hallolur. Yoksa iş elden çıkarmaya kadar gidebiliyor. Susturucu içine yapışkan birşey sürüp kısmen sabitlemişlerdi. O yüzden tam olarak düzeltemiştim arpacığı. Mengenede en az 1 cm lik dönüşlerle ayarlamaya uğraştım. Olmadı tabi.