Şişeler ince şişeyse genelde deliyor evet.ama efes şişelerine af yok...bana sorarsan hiç 250 tl veripte mod 125 alma,ben denedim inanılmaz tepiyor ve isabetliliği mod 90 ın yarısı kadar yok,hedefleri vuramassan sinir olur tüfeği kırarsın sonra.bende wardı patriot nooldu ? fıs....mod 90 da neredeyse mod 125 kadar atar.öyle senin düşündüğün gibi güçsüz değil.ben eminim 80m lerden şişeleri kıracaktır.bu kanıya nereden varıyorum 50m den her attığımda kırıyor çünki..ve bu mesafede fazla düşme yapmaması 80 90 m leri deneyeceğini gösteriyor..işçilik olarakta temiz sayılır...ve 125 tl ...saygılar
Evet sende haklısın ama gecen bi arkadaş benden bi tavsiye istedi bende ona mod 125 th birde dampa al mutlaka dedim beni dinledi aldı isabet olarak mod 95 aşa kalmadı diyebilirim dampa oldugundanda ayarda kacırmadı genede mod 95 e isabet konusunda üstünlük saglıyamıyor fakat şişeleri patlatması hala gözümün önünden gitmiyor bazen cam kırıkları 1 . 2 mt havaya kalkıyor ve buda cok keyif verici 5.5 mm oldugundan 250 tl bir tüfek olmasına rahmen tahrip güçü çok yüksek keyifli yani güzel oyuncak