Arkadaşlar hepinize selamlar.Sormak istediğim bi kaç sorum var.Şimdi benim bildiğim, HATSAN üretimi Walther Talon ve mod125 birebir aynı özelliklerde silahlar ve ben bu aralar mod125 ime radikal modifikasyonlar yapma peşindeyim.Pistona teflon kaplama, silindirin keçe ve yay uçlarına sürtünmeyi azaltmak için teflon o ring gibi.Bu yapacaklarım arasında keçeyi de yaptırabilirsem özel ürettirecektim fakat http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251485/6616786.htm bu linkteki kiti buldum.Bu sitede bulunan bir çok ürünün arasında Walther Talon magnumun adı da geçmekte.Keçe ürettirmeye uğraşmaktansa buradan bu keçeyi sipariş versem veya bu işi daha önce yapan arkadaşlardan yardım istesem yardım edecek olan var mıdır bana??? Bir de Walther Talon keçesi ile Mod125 keçesi aynı çapta mı??
Bunun haricinde özellikle mustafa abiye sormak istediğim HW90 ve mod125 in piston keçeleri 30 mm.Peki HW90 keçesi ve mod125 keçesi birebir aynı mı?? yani iç çapları vs?? yataguna baktım hw yedek parçaları göremedim.Diana var fakat keçenin çapını bilmiyorum.Eğer birebir aynıysa HW90 keçesini nasıl temin edebilirim??