Değerli arkadaşlar burdaki satıcıda falcon pcp 5.5 sadece bir adet kalmış.Siteye üye olunca daha fazla bilgi sahibi oldum.Bu konularda daha teçrübesizim.Öğrenmek istediğim FX leride görünce hangi silah daha iyidir.hangisini tavsiye edersiniz.FX hangi model daha iyidir.falcon mu fx mi...
falcon pcp mi yoksa fx almalıyım.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Falcon 'u biraz daha açabilir misiniz? Marka mı model mi?
-
Falcon la henüz tanışamadık, o yüzden yorum yapabilecek birilerinin olduğunu zannetmiyorum.
-
Falcon PCP türkiye'de yok, kullanan da yok bildiğim kadarıyle o yüzden karşılaştırma yapabilecek birisini bulmak da zor olur.
-
Bence güç,isabet,stabil atış sayısının ardından dikkate alacağınız en önemli kriter servis ve yedek parça teminidir.Bunu da sağlayabilen tek bir marka var FX. Diğer taraftan Falcon diye bir isim var ortada ama, kendisi nerede ?
-
arkadaş kıbrıslı.
-
Markadır.Türkiyede bir bayide yakında burda geçiyor.ama bu sitede gördüklerim ve okuduklarımdan sonra gönlüm FX de.
-
- Resmi Gönderi
Markadır.Türkiyede bir bayide yakında burda geçiyor.ama bu sitede gördüklerim ve okuduklarımdan sonra gönlüm FX de.
İstanbula gelebilirseniz, bizzat satın alarak kişisel eşya olarak götürebilirsiniz, ben buradan Bizzat ruslara bile FX sattım, adam aradı gelip alacağım diye ve geldi FX Revolution alıp gitti.
-
Falcon la Airarmsı yapan firma aynıymış zannedersem.
-
Mustafa bey her an yanınıza gelebilirim.Sağlık proplemim bir düzelsin İstanbuldayım...
-
- Resmi Gönderi
Mustafa bey her an yanınıza gelebilirim.Sağlık proplemim bir düzelsin İstanbuldayım...
Gelmeden 1 gün önce haber ederseniz, dışarda olmamış olurum, tanışmış oluruz.
-
mustafa abi diğer ülkelerdede bu geçerlimi mesela almanya holandadan kişisel eşya olarak ülkemize tüfek getirebilirlermi?
-
- Resmi Gönderi
mustafa abi diğer ülkelerdede bu geçerlimi mesela almanya holandadan kişisel eşya olarak ülkemize tüfek getirebilirlermi?
Bu durum giriş yapılan ülkenin gümrük mevzuatı, yasaları, gümrük memurunun anlayışı ile doğrudan ilintili.