hunter falan yok hikaye oldu zaten gamolarda iş görmez durumda.
arkadaşlar yarın ilk işim bizzat bu av bayini ziyaret etmek açık olsa arıyacam yarına kalır umarım..
JSB Pellet
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Arkadaşlar
çok stok yapmıyalım da çok kişi yararlansın. -
Hunter 5.5 benim baktığımda vardı şimdi yok : /
Ayrıca bu yer tam çankırı cad. köşesindeydi.Bir bayiside kızılayda isteyen olursa tarif ederim. -
İsteyeni niçin bekliyorsun yahu?! =)
-
Nüfus cüzdanına kimlik no su alacak gibi gece 03:00 de kuyruk yaparlar diye çekiniyor her hal.
-
bu pelete kuyruğa değil heryere girilir.
-
Eblemis anlaşılan senin 4.5 un dürbün ayarını bu JSB lere göretekrar yapacaz biz
En çok 18 grain oalnına kafayı taktım, RaptorX ile 100 mt grupman denemelerimizde çok başarılı olacaktır bu 18 grain olan kanaatimce
Yarın şu 18 grain ler bitmese bari Savulun emporto geliyor 18 grainler benimmmmm
-
Kim önce davranacak bakalım.
Ben de yavaştan 5.5 yığınağına başladım. -
Evren sen benim gözümde ezelden beridir 4.5 ile taht kurdun Eblemis deyince 4.5 cal aklıma geliyor
Şaka bi yana en kısa sürede sende bir pcp ve 5.5 cal ye geç hazır JSB de bulmuşken 5.5 cal JSB tadından yenmez hele bide uzak mesafe atışarında biliyorsun bir öğrenciye ihtiyacım var çekirge
Hakkaten al bi 5.5 tüfek de artık senle 100 mt atalım yav 18 grain JSB ile
-
İlk fırsatta alacağım hocam, merak etme sen. 4.5 da iyi tabii de, bir yere kadar...
100metre beni kesmez yalnız. Gel şunu 2'ye, 3'e katlayalım.
-
100metre beni kesmez yalnız. Gel şunu 2'ye, 3'e katlayalım.
yürüüü beee bende senden bunu beklerdim, işte sevindiğim an... Süpersin çekirge...
-
Eyvallah hocam... Yarın bir uğrayalım bakalım Josef Schulz Bohumín'lere..
-
AT44 kullanıcıları için en iyisi 16 grain olanı olsa gerek.18 grain çok düşme yapar mı acaba?
-
AT44 kullanıcıları için en iyisi 16 grain olanı olsa gerek.18 grain çok düşme yapar mı acaba?
Ekrem senin için en ideali 16 grain, daha yakın mesafelerde de delip geçme etkisi için 14.3 graindir. -
arkadaşlar alan varmı bu pelletlerden nasıldır çapaklımıdır nedir alan varsa bi yorum bekleriz.
-
biraz önce avmarketteydim, ithalatını yapmışlar merak etmeyin herkese yetecek kadar stok var. Pelletler 5.52 gayet temiz çapak falan yok
-
Ankara Team 'den kalırsa alırlar dimi serdar
-
valla abi bugün baya stokladık ama bitecek gibi görünmüyodu
-
valla abi bugün baya stokladık ama bitecek gibi görünmüyodu
30 kutu falan dimi..Bende biraz önce ordaydım benim bu sektördeki alışveriş yaptığım ve halen zaman zaman uğradığım ilk yerlerden bir yerdir yaklaşık 10 yllık tanışmışlığımız vardır ilk esas yerleri kızılay sakaryadaki dükkanlarıdır.
JSP nin Türkiye Distrübütörlüğünü almışlar.
Bende 4 kutu 18 grain ve 14.3 graindende 2 kutu aldım inceledim bir pelet bu kadar düzgün olur yani..
selamlar.. -
Arkadaşlar orta mesafelerde ( 50-60 m. gibi) kara şişeler için kulanırsak, tahribat açısından 18 grain daha mı etkilidir?
-