Evet bu gün mutlu gün. Yarını iple çekiyorum. Sabah aksi bir durum olmadıkça 8 de Paintsign'deyim. KİMLER GELİYOR?
21 Mart 2oo9 Ankara Team haydi sahneye...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir aksilik olmazsa ben sabah 09:00 gibi PS da olurum.
-
müsait olursam bende gelirim...
-
sabah 08:42:56 da kesin mutlaka , belki gelirim
-
sabah 08:42:56 da kesin mutlaka , belki gelirim
Aldığım duyumlara göre biraz kurşun ağırlığı varmış üzerinde Serdar ne kadar erken gelirsen o kadar çabuk hafiflersin
-
Aldığım duyumlara göre biraz kuşun ağırlığı varmış üzerinde Serdar ne kadar erken gelirsen o kadar çabuk hafiflersin
abi lütfen kelimeleri doğru yazalım yanlış anlaşılmasınbi kısmını teslim ettim ama hala çok ağır
-
yarın Serdar'a kurşun döktürelim
-
Sen yazınca gördüm Serdar kelimeyi düzelttim...
-
Randevu saati vermeden,,, bende gelirim...
-
Yavrular bir aksilik çıkarmazsa ben de geleceğim. Saat veremiyorum ama.
-
penüde yazun..
Güzel bir organizasyonla gene ft yarışması yapalım...
-
Yahu FT demeyin, o zaman ya rüzgar oluyo yada kar yağıyo. Biz gideriz atışa çaktırmadan FT de yaparız
-
Yahu FT demeyin, o zaman ya rüzgar oluyo yada kar yağıyo. Biz gideriz atışa çaktırmadan FT de yaparız
ehuheuhe....
Yahu Kamuran hocam senin doğum gününmüş
Nice senelere kardeşim... Yaş kaç oldu 29 mu?
-
ehuheuhe....
Yahu Kamuran hocam senin doğum gününmüş
Nice senelere kardeşim... Yaş kaç oldu 29 mu?
Geceleri Saymaz isek 18.5 ,,, Daha cok genç...
-
saldırın..
-
Yarın hava iyi görünüyor 9 derece civarı ve güneşli oalcak, inşallah hava bozmaz da güzel bir atış buluşması olur
Serdar erken gel bak kaytarma gecikme Gelecem diyorsun taa 12 de geliyorsun
-
yarın 1. ayağı yapalım hayırlısıyla
-
1. ayak için acele etmeyelim abi ya:D ekip tam olunca erken saatte yapalım bence ama tabi siz nasıl isterseniz.
-
FT ligiyle ilgili fikrim geldi
1- Madem lig diyoruz fikstürü önceden belli olmalı ve herkes işini gücünü ona göre ayarlayabilmeli. Bugünden yarına yapalım deyince olmuyor
2- Mesela 5 ay süreyle her ayın birinci ve üçüncü Cumartesi günü olsun - 10 yarışma
3- Gene 6 tanesi, dilerseniz 7 tanesi puanlamaya girsin
4- Her yarış 30 atış üzerinden olsun
5- Yarışmaya katılanlar 1 puan katılım puanı olarak alsınlar. Devamlılık özendirilsin. 10 yarışmaya gelen kafadan 10 puan alır
6- Katılımcı sayısı 1-5 kişiyse birinci 3, ikinci 2, üçüncü 1 ekstra puan alsın
7- Katılımcı sayısı 6-10 kişiyse birinci 4, ikinci 3, üçüncü 2 ekstra puan alsın
8- Katılımcı sayısı 10 kişiden fazlaysa birinci 5, ikinci 4, üçüncü 3 ekstra puan alsın -
Bencede fikstür fikri güzel ama o günün şartlarına göre bi problem çıkarsa (yağmur gibi) nasıl bi çözüm buluruz
-