arkadaslar sanırım bu tüfek alman malı ama baska bir bilgim yok tek bildigim inanılmaz güzel bayıldım vallahi. keske yatagun getirse bunu.http://s10.directupload.net/images/090320/v5sopac9.jpg
diana 54 ü andırıyor.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Neyi?Hani nerde?Fotograf koydunuz ve çıkmadı sanırım
-
simdi koydum geldi sanırım.
-
- Resmi Gönderi
Bu silah Mod54 ün kendisi, Modifiye firması olan Kueng in modifiyesi, altta verdiğim linki inceleyin.
http://www.blueline-studios.com/kuengairguns.com/showroom.html
-
evet mustafa bey ben daha önce burada incelemistim ama lınkını unutmustum. ama Allah var yukarıda bu plastık kundaklı çok güzel. bunun gelme sansı varmı türkiyeye yada lınkını verdiginiz yerdekı diger silahların. ilginiz için tesekkür ederim.
-
Satılık değil özel üretim.
-
- Resmi Gönderi
Zannetmiyorum çok zor, adam sıfır silahı satın alıyor, emek verip modluyor vs... sanırım sorsak fiyatını 2.000 Euro isteyecektir, ayrıca getirtmekte ayrı bir sıkıntı, Güzel olan bunlara bakarak cesaretlenip, sizin bir Diana alıp bu modlamaya kalkışmanız olurdu, Örneğin ben yaptım, Benim Mod54 ü A dan Z ye neredeyse yeniden ürettim, 1,5 yıldır uğraşıyorum, sadece kundak modifiyesi kaldı, daha doğrusu silahta yaptığım radikal değişiklikler sonucu orijinal kundağı artık olmuyor.
-
acıklamanız için tesekkürler. sizin diananızı görsek resim gösterseniz bizlere bizde fikir sahibi olsak olmazmı acaba mustafa bey.merak ettim dogrusu a dan z ye yeniledim deyince.
-
- Resmi Gönderi
acıklamanız için tesekkürler. sizin diananızı görsek resim gösterseniz bizlere bizde fikir sahibi olsak olmazmı acaba mustafa bey.merak ettim dogrusu a dan z ye yeniledim deyince.
Henüz kundağı olmadığı için pek anlaşılır olmayacaktır, kabini olmayan otomobil şasisi gibi görünür
-
haklısınız insallah bitince yayınlayıp paylasırsınız iyiaksamlar.
-
Gerçekten çok güzelmiş
-
Zannetmiyorum çok zor, adam sıfır silahı satın alıyor, emek verip modluyor vs... sanırım sorsak fiyatını 2.000 Euro isteyecektir, ayrıca getirtmekte ayrı bir sıkıntı, Güzel olan bunlara bakarak cesaretlenip, sizin bir Diana alıp bu modlamaya kalkışmanız olurdu, Örneğin ben yaptım, Benim Mod54 ü A dan Z ye neredeyse yeniden ürettim, 1,5 yıldır uğraşıyorum, sadece kundak modifiyesi kaldı, daha doğrusu silahta yaptığım radikal değişiklikler sonucu orijinal kundağı artık olmuyor.
+1 çok haklısın mustafa abi ama herkesin elinde yeterli alet edavat yok yeterli tecrübesi yok. Modifikasyonda muhtemel bir hata geri dönüşü olmayan zararlara yol açabilir nihayetinde bu işin ekonomilk kısmını düşünfüğümüzde cesaretimiz gerçekten çok sert bir şekilde kırılıyor
-
Hayalimdeki yivli .308 remington m700 gibi olmuş
-
Hayalimdeki yivli .308 remington m700 gibi olmuş
+1 benimde tek hayalim bu silahı almaktır,gerçekten mod54 çok benzemiş
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/090322/temp/zay3277v.jpg]
-
Böyle modlu çalışmaları görünce, elden çıkarır mıyım diye düşündüğüm mod54 'üme yine bağlanıyorum, ağır falan ama çok başka bir havası var Airking'in..
-
acaba 350 magnuma böle bir modifiye nasıl olur..hele böyle parlak yüzeylere bayılıyorum