dün rüzgar yokken bir adet gurupman yapabildim. FX Gladiator .22 JSB 18g. yatarak destekli.
[Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/090322/temp/fybcvoez.jpg]
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
dün rüzgar yokken bir adet gurupman yapabildim. FX Gladiator .22 JSB 18g. yatarak destekli.
[Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/090322/temp/fybcvoez.jpg]
Güzel olmuş Erdem abi, tebrik ederim.
bu arada 18g JSB ile hız ölçümleri 920-930 fps arasında verdi.
Güzel olmuş erdem eline sağlık.
Güzel atışlar tebrik ederim.
Tebrikler,güzel atışlar.Ellerinize sağlık.
bu arada 18g JSB ile hız ölçümleri 920-930 fps arasında verdi.
vayy be 100 ft/sec artirilmis fx glad ile daha cok sise kirariz öyleyse erdem abi grup da fena deyil abi sag daki 2 atis birz daha sola kaysa imis tam olacakmis sanirim o ara biraz aceleci davranmissiniz
Bence çok iyi grup Bu da jsb marifeti olsa gerek
Erdem çetele tutuyormusun, FX Gladiator ile toplam atış sayın kaça çıktı? en son bundan 3 ay önce 15.000 lerde idi
vayy be 100 ft/sec artirilmis fx glad ile daha cok sise kirariz öyleyse erdem abi grup da fena deyil abi sag daki 2 atis birz daha sola kaysa imis tam olacakmis sanirim o ara biraz aceleci davranmissiniz
Atış esnasında ben 100 mt hedefinin yanındaydım.sağ dışa yapılan 2 atışın 2 side rüzgar nedeniyle kaydı.Özellikle dikkat ettim.Zaten yatayda hareket genelde rüzgar kaynaklıdır. 100 mt hedeflerini 1,5 cm kavak ağacıdır. 18 grain JSB Gladyatör PCP ile yapılan atışda delip geçiyor senin şişe mesafesi kesin uzadı yani.
zaten ne zaman 100 m atalım desek, yatar yatmaz rüzgar başlıyo , atış bitince herşey sütliman, en çokta buna sinir oluyorum. Ama genede grup çok güzel. Ellerine sağlık Erdem abi
güzel grupman.elinize sağlık
Çok güzel Erdem abi tetik parmağına sağlık
Git gide senin bu 100 mt grupların toplanıyor, daralıyor, 18 graini de yükledin sapma da az oluyor, havalar ısındıkça sen daha da sık pratik yaptıkça, ne yapacaz bilmem gitti T12
yarışmaya tam takım gidebilirsek T12'yi Ankara'ya getirebiliriz gibime geliyor.
Bende bundan sonra 50 metre grup çalışmalarına başlayacam. Bakalım becerebilecezmi.
Ellerine sağlık Erdem Abi.. Çok güzel atış olmuş.Rüzgardan sağlarda toplanmış belli oluyor..
güzel grupman
bir önerim vra eğer 21 grain hn barcuda kullanırsanız rüzgardan etkilenme daha az olacaktır kanaatindeyim.
hiç 21 grain pelet ile 100 metre grupmanı denemiş miydiniz?
Vay anam vay
Bu atışa şapka çıkarırım