Harika bir grupman. Tebrikler
FX T12 50 M 5 Atış Grupman :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
başkan süper olmuş.. yani yılın en iyi grupmanı:)
-
yok daha neler başkanım, yıl uzun ne gruplar görücez kimbilir.
-
Bravo. Ellerinize sağlık çok güzel bir grupman.
-
Silahların tüpünü soğuktan korumak için nasıl bişeyler yapabiliriz ?
Lütfen Serdar, Kamuran abinin çözümünü hatırlamıyor musun?
[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/090117/weretibn.jpg] -
bu çözümü hatırlıyorum ama bana pek sağlıklı gelmedi
-
tebrikler çok güzel atışlar
bu fx silahlarda farklı pelet kullanan yokmu acaba özellikle gamonun prohunter - promagnum bu peletlerin gruplarını merak ediyorum -
valla çok denedik ama prohunter, promagnum, ts 18 bu silahlara göre değil. Ortada grupman falan olmuyor. Sadece eğlencelik atışlar için kullanıyoruz.
-
valla çok denedik ama prohunter, promagnum, ts 18 bu silahlara göre değil. Ortada grupman falan olmuyor. Sadece eğlencelik atışlar için kullanıyoruz.
bilgi için teşekkür ederim bahsettiğim peletler ekonomik olması yönü ile tercih etme sebebim,bu silah çok harika olmasına rağmen tamamen duygusal yönden bana uzak -
FX den başka bir şey beklenemezki.Atıcıya da çok iş düşüyor muhakkak.Hani derler ya at sahibini bilirmiş diye.FX de usta ellerde böyle gruplar yapıyor.
Bir kardeşimizin namluyu korumak için klimaflex önerisini de çok tutmakla birlikte, namlu hava almayacağı için zamanla paslanma yaparmı diye de düşündüm.
Darısı bizim başımıza. -
+1 Diğer peletler anca sağa sola sıkmak için olabilir. Ayrıca sert oldukları için zor sürülüyorlar. Çapak vs. ayrı dert.
-
Grupman değil delik büyütmece gibi olmuş Tebrik ederim. Birde sormak istediğim birşey var şu an piyasada bulunan promagnum prohunter vs kalitesi malum. Ancak üstadlar önceden kullandıkları Orjinal Gamo Hunter olsa keşke dediklerini hatırlıyorum. Hunter olmasından dolayı yumuşak ve orjinal olmasından dolayı çapaksız olan bu ürünü hiç fx de deneyen oldu mu ?. Tabiki bir FX peletin kalitesinde değildir ama istenilen özellikler mevcut gibi geldi. Şimdiden teşekkürler
-
- Resmi Gönderi
Hayri FX ler henüz geçen yıl ithal edildi, çapaksız hatasız gamo pelletler benim hatırladığım son 4 - 5 yıldır Türkiyeye gelmiyor, mevcutlardan da bazen düzgünler çıkabiliyor ama tam o kalıp izi vs. olmayanlar yok artık, 2 sene önce Almanyadan almıştım gamo 4,5 cal. peletler ve kalıp izi vs.. yoktu oldukça iyiydi ama yinede bir H&N, Diana değildi, jsb hiç değildi.
-
Grupman değil delik büyütmece gibi olmuş Tebrik ederim. Birde sormak istediğim birşey var şu an piyasada bulunan promagnum prohunter vs kalitesi malum. Ancak üstadlar önceden kullandıkları Orjinal Gamo Hunter olsa keşke dediklerini hatırlıyorum. Hunter olmasından dolayı yumuşak ve orjinal olmasından dolayı çapaksız olan bu ürünü hiç fx de deneyen oldu mu ?. Tabiki bir FX peletin kalitesinde değildir ama istenilen özellikler mevcut gibi geldi. Şimdiden teşekkürler
Ben birkeresinde Mamak tarafında bir av bayisinde 1 kutu bulmuşrum, T12 ile gayet başarılı sonuçlar vermişti Fx pelletler kadar olmasada yakındı diyebiliriz. Olsa şu anda bile kullanırım
-
Teşekkür ederim Üstad.Tam tahmin ettiğim gibi kaliteli iyi ama çok iyi değiller. Peki orjinallerinden ithal edebilme gibi bir durum söz konusu olamazmı. Yoksa astarı yüzünden pahalıya mı gelir bu kriz ortamında.
-
Teşekkür ederim Üstad.Tam tahmin ettiğim gibi kaliteli iyi ama çok iyi değiller. Peki orjinallerinden ithal edebilme gibi bir durum söz konusu olamazmı. Yoksa astarı yüzünden pahalıya mı gelir bu kriz ortamında.
her türlü astarı yüzünden pahalıya gelir. hele Gamo pellet için bu işe hiç girilmez. Pellet kurşundan olduğu için ağırlığı fazla, dolayısıyla kargo ücretleride çok yüksek olur. Normal postayla daha ucuza gelebilir ama yolda başına neler gelir, ezilir-ezilmez, o riske bence girilmez.
-
10 numara atışlar ,gruplar olmuş.Tebrikler..
-
her türlü astarı yüzünden pahalıya gelir. hele Gamo pellet için bu işe hiç girilmez. Pellet kurşundan olduğu için ağırlığı fazla, dolayısıyla kargo ücretleride çok yüksek olur. Normal postayla daha ucuza gelebilir ama yolda başına neler gelir, ezilir-ezilmez, o riske bence girilmez.
Erdem abi mani gibi olmuş+1
-
Ben atış diye buna derim !!!
Harika bir grupman Serdar. İşin sırrı sadece tüfekte değil, sanki kullanığın muhimmat daha ön plana çıkmış ama bence tam tersi.
Tebrik ederim. Gördüğüm en güzel 5 li 50 metre grupmanı !!!
-
gerçekden benimde gördüğüm en güzel grup.
-