pcp sılahlata şarjörün bosaldıgını nasıl anlıyorsunuz?Pelletlerı tek tek sayıyormusuz merak edıyorum...kullanan arkadaslar yardımcı olabılırse sevınırım.ben bazen bosa atıyorumda..
pcp silahlarda şarjör çalışması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
eğer şarjör bittiyse pelet iticinin daha rahat naluya girdiğinin farkına varıyorum ben
bazen saymayı unutuyorum -
bende saymayı unutuyorum hep o yuzden merak ettım dıger arkadaslar nasıl kullanıyor diye
-
revolution ve T12 şarjör bitince kurmuyor yanlış hatırlamıyorsam. gladiatör'de ise Madmax'in dediği gibi boltu ittiğimde daha az bir güçle kapanmasından bittiğini anlayabiliyorum.
-
Kurma kolunu iterken daha rahat kurulduğunu anlıyorsunuz ama artık kurulmış oluyor silah
-
Kurma kolunu iterken daha rahat kurulduğunu anlıyorsunuz ama artık kurulmış oluyor silah
evet, ama tetiğe basmayıp, şarjörü doldurup takıyor; böylece boşa hava harcamıyorum
-
aslında boş atış yapmak tüpe zarar vermez mi?
valfin iğnesi çok ileri giderse tüpün valfindeki oringlere zarar verebilir -
Yada şarjörde mermi yok iken kurma kolunu birdaha tam kurup kurulu iken bırakmadan aynı anda tetiğe basıyorsunuz ve kurma kolunu bırakıyorsunuz.
Silah kurulumdan kurtulmuş oluyor. -
Yada şarjörde mermi yok iken kurma kolunu birdaha tam kurup kurulu iken bırakmadan aynı anda tetiğe basıyorsunuz ve kurma kolunu bırakıyorsunuz.
Silah kurulumdan kurtulmuş oluyor.evet ama bu silahta silaha degişir.mekanizmanın nasıl calıştıgına baglı.ben bunu tavsiye etmiyorum.kurma kolu çekili durumdayken hava transfer delıklerı coğu silahta açık konumda oluyo.bu durumdada tetik düşürürsen yüksek basınçlı hava ile yüzüne allah korusun gözüne çarpar ve ciddi yaralanmalara sebep olabilir.ayrıca boşa tetik düşürmenin pcp silahlarda tabi tüp takılı ve yeterli ölçüde hava olduğu sürece hiçbir zararı yok.saygılar...
-
evet ama bu silahta silaha degişir.mekanizmanın nasıl calıştıgına baglı.ben bunu tavsiye etmiyorum.kurma kolu çekili durumdayken hava transfer delıklerı coğu silahta açık konumda oluyo.bu durumdada tetik düşürürsen yüksek basınçlı hava ile yüzüne allah korusun gözüne çarpar ve ciddi yaralanmalara sebep olabilir.ayrıca boşa tetik düşürmenin pcp silahlarda tabi tüp takılı ve yeterli ölçüde hava olduğu sürece hiçbir zararı yok.saygılar...
Kurma kolu tam çekili iken tetik düşürüyorsunuz tetik, kurulu değilken ki gibi boş basar, burda zamanlama önemli tabiiki kurma kolunu tam çekmeyip önce tetik düşürürsen kazaya maruz kalabilirsin en azından benim AAS410 da sorun olmuyor.