Merhaba arkadaşlar, bu hafta sonu FT nin 1. ayağını yapalım mı? Ne dersiniz?
28 Mart Cumartesi Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bana uyar
-
Merhaba,
Bu sefer buluşmaşa, elimde bir PCP ile geleceğimi umuyordum ancak sipariş verilmekle birlikte elime hünüz ulaşmadı ayrıca 28 Mart seçimden bir gün önceye denk geldiği için gelememe ihtimalim oldukça fazla, tüm arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum... -
Geçen hafta ben erken ayrıldığım için pek sohbet edememiştik. PCP siparişi vermenize gerçekten sevindim. Şimdiden hayırlı olsun.
-
geliriz sanıyorum:)
-
geliriz geliriz
-
Geçen hafta ben erken ayrıldığım için pek sohbet edememiştik. PCP siparişi vermenize gerçekten sevindim. Şimdiden hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim, en kısa zamanda görüşürüz umarım...
-
Hani fikstür?
İlk ayak haftaya olsun. Her ayın 1. ve 3. haftası devam edelim
-
Bende sanıyorum gelirim.
-
Kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım.....vızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
-
bi aksilik olmazsa bende saat 08:39:47 gibi kesin , belki, sanırım gelirim.
-
Bende gelmeye çalışacağım
-
Gelirim ben de.. =)
-
bu arada özür dileyerek bir şey söylemek istiyorum:
Keyifli-kalabalık buluşmalar yapıyoruz, PCP sayımız arttı ancak scuba tüpü sayısı aynı 1 (bir) 6,7lt , ben geçen hafta silahımı doldurma işini pek yapamadım, sonlara doğru 150barlarda doldurmak zorunda kaldım. Paylaşımda sorun olmamakla beraber, ben taşıyorum getiriyorum-doldurtuyorum-geri de ben taşıyorum. Scubası olmayan arkadaşlar ortak vs birer tüp edinirlerse iyi olur gibime geliyor
şimdiye kadar bu konuda birşey dile getirmek istemedim, hani 1-2 hafta idare edelim, nasılolsa hallederler diye ama, baktım olmuyor, yazmak zorunda kaldım. Kusura bakmayın, alınmayın lütfen
-
- Resmi Gönderi
Forum satılıklarda çok uygun fiyatlı Scuba tüpler var.
-
bu arada özür dileyerek bir şey söylemek istiyorum:
PCP sayımız arttı ancak scuba tüpü sayısı aynı 1 (bir), ben geçen hafta silahımı doldurma işini pek yapamadım, sonlara doğru 150barlarda doldurmak zorunda kaldım. Paylaşımda sorun olmamakla beraber, ben taşıyorum getiriyorum-doldurtuyorum-geri de ben taşıyorum. Scubası olmayan arkadaşlar ortak vs birer tüp edinirlerse iyi olur gibime geliyor
şimdiye kadar bu konuda birşey dile getirmek istemedim, hani 1-2 hafta idare edelim, nasılolsa hallederler diye ama, baktım olmuyor, yazmak zorunda kaldım. Kusura bakmayın, alınmayın lütfen
Sen dile getirdin ehh bende yazayım bari bizim scuba da 6 aydır sebil.Scuba sayısı artsa iyi olur.
-
Aynı olay bende 6 aydır mevcut.
nasıl yani? sizin tüp bizimkinden daha yeni o kadar oldu mu? ben zikredemedim 6 ayı
-
Mesela mustafa arkadaşımıza zorla söyleye söyleye bir skuba aldırttık, geçenlerde buluşmada hani skuba almıştın ne oldu mustafa dedim, evdee dedi, arkadaş almış dolum aparatını gelmiş, kim taşıyacak değil mi skubayı ta evden, tüfeğin kalabalığı yetiyor zaten...
-
Ne güzel..
Pcp yok sorun yok. Ben üzerime alınmıyorum -
Ben de üstüme alınmıyorum
Tüpümü aldım ancak daha görmek nasip olmadı. Team envanterine 300 bar 6 l ilave edin -