Ben de üstüme alınmıyorum
Tüpümü aldım ancak daha görmek nasip olmadı. Team envanterine 300 bar 6 l ilave edin
hayırlı olsun
güle güle kullanalım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Tüpümü aldım ancak daha görmek nasip olmadı. Team envanterine 300 bar 6 l ilave edin
hayırlı olsun
güle güle kullanalım
Hayırlı olsun Rıfat bey,
Bu 6 litre 300 bar tüpe 300 bar hava basıpta 150 bar'a düşünceye kadar kullanmanız halinde, 18 litre 200 barlık bir tüpe 200 bar basıp 150 bar'a kadar kullanacağınız dolum sayısı aynı olacak, üstelik paintsing de 300 bar kompresör olmalı.
malesef 300bar kompresör yok, maks. 220bar civarı basabiliyorlar
Hayırlı olsun Rıfat Abi.
Artık hava basa basa havanızdan geçilmez :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Rıfat Bey artık 220 basıp yola devam olsun 300 bar güvenlik marjı geniş olur daha iyi
Vay kirli çıkılar vay demek tüpünüz var getirmiyonuz heee
Hani fikstür?
İlk ayak haftaya olsun. Her ayın 1. ve 3. haftası devam edelim
sen fikstürünü belirlede biz uymaya çalışalım bari ama her hafta değiştirme
Tüpünüz hayırlı olsun : )
Hani nerede buluşma haberleri resim falan?
Vallahi eve yeni girdim. birazdan fotoları ekleyeceğim. yemek filan yedikten sonra :p
Yine oldukça keyfili bir gün geçirdik. Artık yaz FT ligi fikstürümüzü çıkarmakta fayda var gibi geliyor bana.
[Resim Engellendi: http://img140.imageshack.us/img140/5066/280309ftsonular.jpg]
Bu arada önümüzdeki hafta vizelerim olduğu için katılamayacağım. Şimdiden haber edeyim.
eline sağlık çok güzel olmuş
Vallahi eve yeni girdim. birazdan fotoları ekleyeceğim. yemek filan yedikten sonra :p
ne yemekmiş bu fender...
ne yemekmiş bu fender...
bulaşıklarıda yıkıyor herhalde
Yine güzel bir gün geçirdim, atışa doydum bu hafta sonu. İyi ki varsınız arkadaşlar, haftanın stresini sayenizde atıyorum.
güzel bi gündü katılan herkese teşekkürler, her ne kadar diğer arkadaşların atışlarında çamurluk yapsamda yine sonuncu oldum bu sonunculuk bende alışkanlık yaptı Ft bana göre değil galiba
Her kişinin özel yetenekleri olur, sende 50 metre tek delikçisin Serdar
saol Mustafa abi allahtan moral veren biri var
Ev işlerinden atıcılığa zaman kalmadığından hamlamışsındır Serdar'ım.
Ev işlerinden atıcılığa zaman kalmadığından hamlamışsındır Serdar'ım.
sende çok ev işi yapıyordun geçen yıl galiba