gamo raptor saçmaların 22 cal. cıkmış ve idda edilene göre %25 daha fazla güç saglıyormuş .Ben 17 cal kullanmıştım gercekten daha hızlıydı fakat sapıtıyordu . 22 cal. deneyen varmı ,varsa türkiyede nerden buluruz. aşşagıdaki linkten inceleye bilirsiniz .
http://www.gamousa.com/product.aspx?productID=290
gamo raptor 22.cal
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
%25 güç değil hız artışı sağlar, çünkü hafif. Ancak isabetliliği .177 kardeşinden farklı olmaz.
-
Hız artışı tesiride arttırıyor sanırım . Ben 4.5 cal kullandım deliciligi inanılmazdı isabet yetersizdi ama 5.5 de agırlık daha faazla ve hız daha düşük oldugundan daha isabetli olabilir. Deneyen yok galiba
-
Ağırlığı hafif olduğunda barındırdığı enerjiyi fazla tutamıyor bu yüzden yüksek güç ve kısa menzil orataya çıkıyor bu durumda ben maximum 15 metrede isabetli atışlar yapabiliyordum çok pahalı ve gereksiz diye düşünüyorum.
-
Sa. arkadaşar,
ben raptor aldım ve çok memnunum, gerçektena çok fark ediyor. 130 metre yaklaşık atışlarımı yaptım ve performans süper...
öneririm.. -
Sa. arkadaşar,
ben raptor aldım ve çok memnunum, gerçektena çok fark ediyor. 130 metre yaklaşık atışlarımı yaptım ve performans süper...
öneririm..Bu peletten, hem de uzun mesafede memnun olan ilk kişi sizsiniz
-
ben de adam gibi bi pelet arıyorum da nereden bulabilirim?
-
Şu anda piyasanın en iyi peletleri FX ve JSB. FX'leri Yatagun'dan, JSB'leri Avmarket'ten bulabilirsin
-
Üstelik https://www.airgunturk.com/www.yatagun.com.tr ye üye olurken buradaki kullanıcı adınızı kullanırsanız indirimli alabilirsiniz.
-
merakla denemeyi beklediğim gamo raptor 4,5 mm elime geçti ve atış yapmayı denedim ama weihrauch hw40 ımın namlusunun içinde sıkıştı kaldı, sert bir maddeden imal edildiği için olmalı, büyük ihtimalle yivlerden geçemiyor...
-
tüfekler güçlü olduğundan namluda kalmıyor ama tabancanın gücü yetmedi demekki, geçmiş olsun. umarım silahınıza zarar vermeden çıkartabilirsiniz.
-
neyseki tam namluya sürülen kısımdan 1 cm bile ileri gidemediği için silaha zarar vermedi, evet, tüfekler bunu namludan itebilecek kadar güçlü ama hal böyle olunca ben olsam bu pelleti yivlere zarar verir diye tüfekte de kullanmazdım.
-
zaten pek kullanmıyoruz...